Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Welke zorgverzekering past bij u? Kom erachter via onze zorgvergelijker!

In de wirwar van alle basis- en aanvullende verzekeringen moet u voor 2022 de keuze maken voor een zorgverzekering die het beste past bij uw situatie. Vergelijk snel en eenvoudig de zorgverzekeringen via onze zorgvergelijker!

Geplaatst op: 22-11-2021

De zorgverzekeraars hebben hun premies voor de zorgverzekering bekendgemaakt. U staat voor een uitdaging! In de wirwar van alle basis- en aanvullende verzekeringen moet u voor 2022 de keuze maken voor een zorgverzekering die het best passend is voor uw situatie.

Iedereen in Nederland is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten. Welke zorg vanuit de basisverzekering vergoed wordt, bepaalt de overheid. 

Bij het zoeken naar een goede zorgverzekering is de premie vaak een belangrijke bepalende factor. Maar pas op: voor zorgverzekeringen met een lage premie kunnen beperkingen gelden, zoals de vergoedingen voor de ontvangen zorg.

Voorkom onaangenaam prijskaartje achteraf

Verzekeraars ontwikkelden in de afgelopen jaren verschillende varianten op die basisverzekering. Het verschil zit dan niet in de dekking, maar bijvoorbeeld in de hoogte van de vergoeding die u ontvangt of de kosten van de eigen bijdrage. Dat komt mede door afspraken die de zorgverzekeraars maken met zorgverleners.

Als u zorg nodig heeft en u ontvangt die van uw zorgverlener waar uw verzekeraar geen afspraken mee heeft, dan bestaat de kans dat u een deel van de kosten zelf moeten betalen. In dat geval kan de premie van de basiszorgverzekering aantrekkelijk zijn, maar bij declareren van de kosten een onaangenaam prijskaartje hebben.

Zorgvergelijker

Wilt u snel en eenvoudig de zorgverzekeringen vergelijken? Dat kan via onze handige online zorgvergelijker. Heeft u een passende verzekering gevonden? Direct online afsluiten kan!

NAAR DE ZORGVERGELIJKER

Vrijblijvend en persoonlijk advies

WIlt u liever eerst advies? Wij helpen u graag met het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen die passen bij uw situatie. Dat levert niet alleen een passende zorgverzekering op, maar het kan u dankzij eventuele collectiviteitskorting ook de eerste besparing voor 2022 opleveren.

U kunt contact opnemen met onze zorgadviseurs via 088 – 12 10 222 of via zorg@heilbron.nl.