Heilbron zorg verder onder de naam Alpina

Heilbron zorg verder onder de naam Alpina

Per 3 april 2023 gaat Heilbron zorg over naar Alpina. Onder de nieuwe naam bieden we straks alle financiële dienstverlening onder één dak aan: van verzekeringen tot hypotheken en van pensioenen tot makelaardij. De service die u van ons gewend bent, verandert niet: het zorgcollectief blijft bestaan en ondergebracht bij de zorgverzekeraar(s) waarmee wij en u onze afspraken hebben gemaakt. De deelnemers aan het zorgcollectief blijven ook gewoon verzekerd bij de maatschappij in kwestie. Net als voor u blijven wij voor hen de vertrouwde adviseur.

Wat kunt u de komende tijd verwachten?

Vanaf 3 april 2023 communiceren wij vanuit de naam Alpina en kunt u ons online vinden op www.alpina.nl. U hoeft zelf dus niets te doen.

Wie is Alpina?

Alpina is onderdeel van Alpina Group. Een fusie van twee sterke merken in de financiële wereld: Heilbron Groep en Voogd & Voogd Groep. Een logische stap vooruit, omdat beide bedrijven elkaar goed aanvullen en versterken. Heilbron Groep heeft van huis uit een geweldig netwerk voor alle soorten verzekeringen aangevuld met hypotheken, pensioenen, makelaardij en een eigen arbodienst. Voogd & Voogd Groep is sterk in het indirecte kanaal met zo’n 3.200 externe adviseurs, heeft een krachtig IT-gedreven serviceplatform en is een ijzersterke volmacht partij. Tel dat bij elkaar op en je krijgt Alpina Group.

Veelgestelde vragen