RegioBank Zakelijk

Zakelijk bankieren bij RegioBank.

RegioBank is de buurtzame bank

Een bank in de buurt waar u gewoon nog binnen kunt lopen voor een vraag of een goed advies. En waar u uw bankzaken regelt zoals ú dat wilt. Digitaal of samen met ons.

Zakelijk betalen

Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. U breidt uw betaalpakket eenvoudig uit met een zakelijke creditcard.

Zakelijk lenen

Een zakelijk krediet van RegioBank is handig als u soms extra financiële ruimte nodig heeft voor uw onderneming. Wilt u een bedrijfspand kopen? Kies dan voor een bedrijfshypotheek.

Zakelijk sparen

Met de zakelijke spaarrekening van RegioBank bepaalt u zelf welk gedeelte van uw spaargeld vrij opneembaar wilt houden en welk gedeelte u wilt vastzetten.

Onze Zelfstandig Adviseurs van RegioBank

Wilt u zakelijk bankieren bij een bank in de buurt? Hieronder ziet u bij welke van onze Heilbron kantoren u terechtkunt voor uw zakelijke bankzaken. U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

Heilbron Emmeloord

Heilbron Lemmer

Heilbron Sint-Odiliëberg

Wilt u een afspraak?

Goed contact zorgt voor een prettig leven. Wij helpen u graag met de beste financiële producten voor uw situatie.    Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

     

    Nieuws over verzekeringen