NIEUWS IN DETAIL

Maak kennis met Stefan Kattenbeld

Heilbron bestaat uit een gedreven team betrokken medewerkers met elk hun eigen expertise en vakmanschap. Graag stellen we Stefan Kattenbeld aan u voor. Hij is sinds februari van dit jaar onze commercieel manager zakelijk. Maak hier kennis met Stefan.

Geplaatst op: 14-10-2021

Stefan Kattenbeld is 49 jaar jong en geboren, getogen en woonachtig in Doetinchem. Hij is getrouwd met Alice en samen hebben ze drie kinderen in de leeftijd van 18, 16 en 12 jaar. Vanaf februari 2021 werkt Stefan voor Heilbron Doetinchem als commercieel manager zakelijk, nadat hij 20 jaar werkzaam was in het bankwezen. De laatste 12 jaar als leidinggevende van verschillende afdelingen. Maar wel altijd aan de zakelijke (B2B) kant.

‘Een blije collega maakt een blije klant’

Stefan vertelt: “Wat ik mooi vind aan mijn huidige functie, is om regionaal en dichtbij klanten te kunnen bedienen in een sterk groeiende organisatie. Een organisatie die de kracht en het volume heeft om de beste klantoplossingen te bieden. Ik doe dit samen met het team zakelijk van kantoor Doetinchem, waarbij de zakelijke collega’s vaak het directe klantcontact hebben. Mijn rol is vooral faciliterend, zodat de collega’s het beste voor zowel de klantrelatie als uit zichzelf kunnen halen. Groeien doen we samen, elke dag een stapje vooruit. Dat is ook waar ik mijn plezier uithaal. Een blije collega maakt een blije klant. Als we dat met elkaar voor elkaar weten te boksen, ben ik in mijn sas!”

Alles staat in dienst van de relaties

Stefan omschrijft zijn karakter als stressbestendig, open, rustig en relativerend. Hij vervolgt: “’Wordt onze klant hier beter van?’, is een vraag die ik mezelf altijd stel bij veranderende situaties. Om hiermee het ‘klant centraal’-principe voor mezelf en voor de collega’s vast te houden. Uiteindelijk moet vrijwel alles wat we doen in dienst staan van onze relaties.”

Trouw supporter van sportende kinderen

Thuis kan hij er ook wat van; dan staat vrijwel alles in dienst van zijn kinderen. Alle drie spelen ze waterpolo bij verschillende verenigingen. Dus in het weekend pendelt Stefan wat af. Van het ene bad naar het andere bad om zijn kinderen – zelf badend in het zweet waarschijnlijk – aan te moedigen. Dat zijn de echte supporters. Want dát is hij. Hij gaat al sinds zijn 4e jaar met grote regelmaat naar De Graafschap. Daar werkte hij in het verleden ook nog lang in de horeca. Maar nu gaat hij zelf graag naar de businessclub toe voor het netwerken en natuurlijk de gezelligheid. Gelukkig heeft hij ook nog tijd om zelf te sporten. Twee keer in de week doet hij aan crossfit. Daarnaast vindt u ‘m een aantal keren per jaar op de golfbaan.