NIEUWS IN DETAIL

Sluiting kantoor Beek per 1 oktober 2022

Uit onderzoek is gebleken dat veel van onze klanten hun bankzaken digitaal regelen. Daarom hebben we besloten om het kantoor in Beek te sluiten en onze volledige dienstverlening onder te brengen in Didam.

Geplaatst op: 17-08-2022

Met veel plezier hebben wij ruim 30 jaar ons RegioBank kantoor in Beek gehad. Uit onderzoek, gehouden naar aanleiding van de coronaperiode, is gebleken dat veel van onze klanten hun bankzaken digitaal regelen. Daarnaast was ons kantoor in die periode beperkt bereikbaar en hebben veel van u de weg naar ons kantoor in Didam al gevonden. De inloop bij kantoor Beek is hierdoor veel minder geworden.

Deze redenen samen hebben ons doen besloten om het kantoor in Beek te sluiten en onze volledige dienstverlening onder te brengen aan de Lockhorststraat 4A in Didam.

Voor u verandert er helemaal niks

Uw huidige adviseur verhuist mee naar het kantoor in Didam en zal u blijven helpen. Dit geldt ook voor de RegioBank klanten.

Voor alle geldhandelingen hebben wij in Didam, net zoals in Beek, ook een balie. Het maken van afspraken verloopt nog steeds op dezelfde manier en de contactgegevens van de medewerkers blijven hetzelfde.

De contactgegevens van het kantoor in Didam zijn:
Lockhorststraat 4A
6942 AC Didam
0316 22 07 70
didam@heilbron.nl

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Team Heilbron Beek en Didam