Vlemmings & Van Zwam

Blijvend werken aan een gezonde, succesvolle organisatie.

Heilbron is een samenwerking aangegaan met Vlemmings & Van Zwam. Zo hebben wij naast het volledig ontzorgen van verzuimtrajecten een nieuwe dienstverlening toegevoegd aan ons pakket. Wij helpen onze relaties in een effectief verzuim- en gezondheidsbeleid door blijven te werken aan de ontwikkeling van hun organisatie. Blijvend laag verzuim is het resultaat van een gezonde én succesvolle organisatie met bevlogen en verantwoordelijke medewerkers.

Met deze expersite maken wij verbinding naar uw organisatie en specifieke behoefte met als resultaat: hoge productiviteit, hoge arbeidstevredenheid en laag verzuim.

Wat kunnen we leren van de topsport?

Leon Vlemmings: "In de topsport wordt 90% van de tijd geïnvesteerd in het werken aan persoonlijke- en teamontwikkeling met als doel om nu te presteren en dit vol te houden. Het beleid is vooral gericht op het ontwikkelen en versterken van vermogens (amplitie), zoals goed samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor de prestatie & ontwikkeling, een gezonde levensstijl en goede balans tussen werk en privé in plaats van het behandelen van blessures (curatie) en het voorkomen daarvan (preventie). Anders verwoord; in de topsport richten wij ons niet zozeer op het probleem en om dit proberen te verkleinen, maar juist op het vergroten en benutten van kansen!"

Paul van Zwam: "Onze opdrachtgevers willen graag dat hun mensen fluitend naar hun werk gaan, samen goed werk leveren, nu en in de toekomst. Met onze passie voor topsport als metafoor en verantwoordelijkheid nemen als uitgangspunt. In de sport maken mensen het verschil. Passie, inzet en kwaliteit worden altijd zichtbaar op het terrein van de sport. Sinds 2005 maken wij in onze leiderschap- en ontwikkeltrajecten de vergelijking tussen het bedrijfsleven en de topsport. Dit doen wij omdat wij geloven dat ook buiten de topsport die gedreven coach en die geweldige medewerkers het verschil zullen maken".

Deze 5 uitgangspunten zorgen voor kwaliteit en optimaal resultaat:

  • uw praktijk staat centraal;
  • topsport inspireert;
  • vakmanschap;
  • actieve, leuke trainingen en ontwikkeltrajecten;
  • goede wetenschappelijke onderbouwing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Vlemmings & Van Zwam? Of wilt u weten wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.