Lavori

Voor psychische klachten zijn wij de samenwerking aangegaan met Lavori. Lavori werkt voor mens, team en organisatie zowel preventief als curatief aan mentale en fysieke gezondheid en veerkracht. Human Being Management vormt het duurzaam fundament onder de dienstverlening van Lavori, zowel binnen mentale gezondheid als mentale veerkracht.

Human Being Management (HBM) heeft aandacht voor de gehele mens in plaats van alleen zijn of haar hulpbron. Stressoren kunnen beter en met minder energie tegemoet worden getreden als de mens ook zijn onbewuste aansturing bewust kan krijgen. En daarmee beter kan functioneren in privé en binnen organisaties. HBM: veranderen van ‘Human Resource’ in ‘Human Being Management’ met behulp van de unieke ACT® Tool. Mensen worden gelukkiger, teams en organisaties succesvoller. De ultieme win-win situatie. 

Mentale gezondheid is arbeidshulpverlening in een maatwerk traject van behandeling en re-integratie terug naar werk, voor individuele werknemers die psychische klachten ervaren, dreigen uit te vallen of al uitgevallen zijn. 

Mentale veerkracht vanuit de HBM filosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Hierdoor worden mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd van der Coelen, regiomanager Lavori, via 06 46015226 of via email s.vdcoelen@lavori.nl

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Lavori? Of wilt u weten wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bezoek de website www.lavori.nl voor meer informatie.