Partners

Heilbron is uw totaal ontzorger op het gebied van pensioen, hypotheken, verzuim en verzekeren. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij samen met verschillende partners:

Mandaat Assuradeuren

Mandaat Assuradeuren die namens diverse verzekeringsmaatschappijen de administratie van verzekeringen en de schadeafwikkeling verzorgt. Zij doet dit voor verschillende assurantietussenpersonen, zo ook voor Heilbron Assurantiën. Naar Mandaat Assuradeuren.

Mandaat Diensten

Mandaat Diensten verzorgt het aanvragen van verzekeringen, behandelen van schadeclaims, opstellen van offertes en het verwerken van alle inkomende telefoongesprekken: ze kosten voor een assurantiekantoor ontzettend veel tijd. Tijd die liever besteed wordt aan het bezoeken van klanten. Mandaat Diensten kan een heleboel van deze werkzaamheden uit handen nemen. Zij bieden verschillende oplossingen, onderverdeeld in vier modules die uiteenlopen van het aannemen van telefoontjes tot een totale ontzorging. Naar Mandaat Diensten.

De Verzuimeconoom

De Verzuimeconoom ontzorgt u bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Als spin in het web begeleiden ze u en uw medewerkers in het verzuimproces, van het moment van ziek melden tot aan het re-integratie traject en regelgeving. Naar De Verzuimeconoom.

De Pensioeneconoom

De Pensioeneconoom is altijd op de hoogte van de kleine lettertjes en de laatste ontwikkelingen op gebied van pensioen. Zodat u als werkgever maar ook uw werknemers verzekerd zijn van een goede oude dag. Uiteraard tegen het beste tarief. Naar De Pensioeneconoom.

Kremer & Partners

Kremer & Partners is een middelgroot kantoor in Aalten waar deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Omdat alle adviseurs actuele vakkennis en jarenlange praktijkervaring hebben, kan Kremer & Partners voor praktisch iedere financiële kwestie een goed geregelde oplossing bieden. Naar Kremer & Partners.

Doorwerkgever

Oplossingen voor langer doorwerken. Doorwerken met uw gepensioneerde werknemers? Dan kunt u gebruik maken van de doorwerkCAO. Doorwerkgever BV neemt de werknemers in dienst en detacheert die direct terug naar u als opdrachtgever. Al meer dan 150 bedrijven maken gebruik van de doorwerkCAO. Naar Doorwerkgever.

Vlemmings & Van Zwam

Mensen die fluitend naar hun werk gaan, samen goed werk leveren, nu en in de toekomst. Met een passie voor topsport als metafoor en verantwoordelijkheid nemen als uitgangspunt geven Vlemmings & Van Zwam onder andere trainingen en ontwikkeltrajecten. Blijvend laag verzuim is het resultaat van een gezonde én succesvolle organisatie met bevlogen en verantwoordelijke medewerkers. Naar Vlemmings & Van Zwam.

Heilbron Mulders & Quint Makelaardij

"Service, vakmanschap en vertrouwen". Deze drie speerpunten vormen al jaren de belangrijkste pijlers van Mulders & Quint Makelaardij, uw partner in de aan- en verkoop van zowel bestaande bouw als nieuwbouw maar ook uw partner voor taxaties. Naar Heilbron Mulders & Quint Makelaardij.

Lavori

Voor psychische klachten kunnen wij een beroep doen op Lavori. Lavori werkt voor mens, team en organisatie zowel preventief als curatief aan mentale en fysieke gezondheid en veerkracht. Human Being Management vormt het duurzaam fundament onder de dienstverlening van Lavori, zowel binnen mentale gezondheid als mentale veerkracht. Naar Lavori.