Particulier Zorg

U verdient de beste zorg

Samen naar de beste keuze

Uw gezondheid is het allerbelangrijkst. Het is erg vervelend als u ziek wordt. Het is dan een fijne gedachte dat u toegang heeft tot de zorg die u op dat moment nodig heeft, zonder dat financiële redenen in de weg staan. Want dat is wel het allerlaatste waar u zich op dat moment zorgen over wilt maken. Hierbij helpen wij u graag. Samen met u gaan we op zoek naar de beste verzekeringen tegen een scherpe premie.

In de laatste paar weken van het jaar kunt u er niet omheen: zorgverzekeringen. Het is het enige moment in het jaar dat u kunt overstappen van zorgverzekering. U wisselt van zorgverzekeraar of u blijft bij uw huidige verzekeraar en kiest dan misschien voor een (beter) passende dekking.

Zorgverzekeringen lijken in de basis allemaal op elkaar. Ze bestaan uit een basispakket en kunnen aangevuld worden met extra pakketten of modules. U betaalt een (maandelijkse) premie en bent dan verzekerd. Voordat de verzekering uitkeert,
betaalt u zelf een bedrag: het eigen risico. Dit kunt u ophogen met een vrijwillig eigen risico, waardoor de premie lager wordt.

Als het gaat om de vorm lijkt het dus op elkaar, maar inhoudelijk en qua premie zijn er veel verschillen. En daarom is het goed om uw verzekering ieder jaar onder de loep te nemen en misschien wel over te stappen.

Waarom overstappen?

Uw wensen en eisen zijn misschien veranderd. U bent in verwachting van een kindje, u verwacht dat u extra of juist minder fysiotherapie nodig heeft of er zit een grote reparatie in uw gebit aan te komen. Als uw huidige verzekering dit niet goed genoeg dekt, kunt u overstappen naar een verzekering die wel goed aansluit bij uw wensen. Naast verschil in dekkingen tussen de zorgaanbieders- en verzekeringen, heeft u bij de één een vrije keuze in zorgaanbieders en bij de ander niet. Dit kan voor u ook een reden zijn om over te stappen.

Maar misschien speelt de premie voor u wel een veel belangrijkere rol. De premies schommelen ieder jaar, dus de kans is groot dat u een goedkopere passende verzekering vindt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de service het belangrijkste vindt en u nu helemaal tevreden bent. Maar als dat niet zo is, omdat u bijvoorbeeld een slechte ervaring heeft gehad, kunt u ervoor kiezen om over te stappen voor een betere service.

Kortom; het loont om elk jaar weer te vergelijken. Zo weet u dat u elk jaar weer de beste zorgverzekering heeft. Én daar helpen wij u graag bij.

zorgvergelijker in smartphone

Online zorgvergelijker van Heilbron

Net als u zijn ook wij steeds op zoek naar de beste zorgverzekeringen, tegen de scherpste premies.

Wij helpen u graag om ook voor volgend jaar weer de beste zorgverzekering te selecteren. Hiervoor hebben wij een handige online zorgvergelijker gemaakt.

Wij bieden u scherpe tarieven, met extra kortingen. Wil je weten wat het scheelt? Ga dan naar de vergelijker!

Online zorgvergelijker

Waar kunt u bij ons op rekenen?

icoon persoonlijk en passend advies
Persoonlijk en passend advies
icoon gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten
Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten
icoon scherpe premie en uitgebreide dekkingen

Scherpe premie en uitgebreide dekkingen

icoon 24/7 telefonisch bereikbare helpdesk
24/7 telefonisch bereikbare helpdesk
Wachtlijst- bemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Liza Brom

 

Binnendienstadviseur Particulier

 

Wilt u een afspraak?

Wij helpen u graag om ook voor volgend jaar weer de beste zorgverzekering te selecteren. Wij nemen met u telefonisch uw wensen door en selecteren met u direct de best passende zorgverzekering.

  Naam*

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   

  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   

  Nieuws over zorgverzekeringen en verzekeraars