Particulier Leven

Zekerheid voor u en uw nabestaanden

Denkt u aan verzekeringen die over het leven en overlijden gaan?

U bent er vast niet graag mee bezig, de dood. Toch krijgt iedereen er vroeg of laat een keer mee te maken. Als u overlijdt, heeft dat voor uw nabestaanden een grote emotionele impact. Maar ook financieel. In dat geval is het voor uw nabestaanden fijn dat u alles goed op orde heeft. Zo beperkt u voor hen in ieder geval de financiële zorg, mocht het moment daar zijn.

U denkt vast vaak goed na over de autoverzekering, reisverzekering, het verzekeren van uw huis en alle andere materiële verzekeringen. Levensverzekeringen, verzekeringen die over het leven en overlijden gaan, worden meestal vergeten. Wij snappen dat dit niet het eerste is waar u aan denkt. Wij helpen u graag om alles zo goed mogelijk te regelen, zodat uw nabestaanden niet voor financiële verrassingen komen te staan.

Met een levensverzekering laat u uw nabestaanden achter zonder financiële zorgen. Hieronder leest u meer over onze levensverzekeringen; de uitvaartverzekering en de overlijdensrisicoverzekering.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering sluit u af voor uw nabestaanden. Hiermee dekt u (een deel van) de kosten voor uw uitvaart. De verzekeraar keert het verzekerde bedrag uit na uw overlijden, zodat uw nabestaanden uw gewenste uitvaart kunnen regelen. De kosten van een uitvaart kunnen namelijk flink oplopen. Denk hierbij aan de kist, de rouwkaarten, de uitvaart- of crematieplechtigheid, het begraven of cremeren zelf, volgauto’s en de koffie met cake, borrel of misschien wel een barbecue. Dat is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, want dat is voor iedereen anders en heel persoonlijk. En daarmee zijn de kosten voor iedereen anders.

De gemiddelde uitvaart kost tussen de € 6.500 en € 11.000,-. Een bedrag wat u niet wilt achterlaten bij iemand die u lief is. Bedenk daarom nu een globaal plan voor uw uitvaart, inclusief de bijbehorende kosten. Zo weet u welk bedrag of welke diensten u wilt laten verzekeren in uw uitvaartverzekering.

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het verzekerde bedrag of bent u benieuwd naar de verzekeringsmogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering sluit u af voor uw nabestaanden. Als u (onverwachts) overlijdt, heeft dit financiële gevolgen voor uw nabestaanden. Kan uw partner bijvoorbeeld in jullie huis blijven wonen? Kunnen uw kinderen blijven studeren? Zit een uitje of vakantie er af en toe nog in? Wij merken dat veel mensen hier onvoldoende bij stilstaan. U wilt natuurlijk dat uw dierbaren na uw overlijden verder kunnen leven zoals ze gewend zijn en dat niets het rouwen in de weg staat.

De overlijdensrisicoverzekering keert uw nabestaanden een bedrag uit na uw overlijden en vangt daarmee een wegvallend inkomen op. Wie dit bedrag krijgt, bepaalt u zelf. Net als de hoogte van het bedrag en de looptijd van de verzekering. Zo heeft u invloed op het bedrag dat u aan premie betaalt. U bent al verzekerd vanaf een paar euro per maand.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie. Neem hiervoor contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wilt u een afspraak?

Wilt u ook zekerheid voor u en uw nabestaanden? Wij helpen u graag met de beste verzekeringen voor uw situatie.


     

    Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

     

    Nieuws over verzekeringen