RegioBank

RegioBank. De buurtzame bank

RegioBank: al 100 jaar de buurtzame bank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Daar zijn wij met een aantal kantoren van Heilbron onderdeel van.

Wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

Zelfstandig Adviseurs RegioBank

Wilt u ook buurtzaam bankieren? Hieronder ziet u bij welke van onze Heilbron kantoren u terechtkunt voor uw bankzaken. U bent van harte welkom! Kijk gerust op de webpagina van onze Zelfstandig Adviseur RegioBank bij u in de buurt. Daar leest u meer over de diensten van de RegioBank.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Ingrid van Amsterdam

 

Binnendienstadviseur Particulier

 

Wilt u een afspraak?

Goed contact zorgt voor een prettig leven. Wij helpen u graag met de beste financiële producten voor uw situatie.    Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

     

    Nieuws over verzekeringen