Particulier Hypotheken Zelfberekenen Maximale Hypotheek Berekenen

Een hypotheek die bij u past

Uw maximale hypotheek berekenen

Het kopen van een huis is (waarschijnlijk) de grootste uitgaven van uw leven, naast dat het huis bij u moet passen, nu, maar ook zeker in de toekomst, moet ook de financiering van de hypotheek en de hulp die u hier bij krijgt goed aan voelen. Geeft uw adviseur u een goed gevoel? Worden uw vragen goed beantwoord? Is de afhandeling in orde? Dit draagt allemaal bij aan de koop van uw nieuwe huis.

Bij Heilbron komt u eerst. Door met een persoonlijke adviseur naar uw financiële situatie te kijken haalt u het maximale uit uw hypotheek. Samen met onze adviseur maakt u een hypotheekberekening waar naar uw situatie en wensen wordt gekeken. Vervolgens ontvangt u een adviesrapport op maat, in dit rapport houden we rekening met wijzigingen in de hypotheekmarkt, zodat uw hypotheek passend blijft. Denk hierbij aan de betaalbaarheid van uw hypotheek bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid. Uiteraard wordt uw huidige woning ook meegenomen in de berekening.

Bent u nu al benieuwd wat uw maximale hypotheek wordt; bereken deze dan hieronder of neem contact met ons op.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Frits Janssen

 

adviseur hypotheken

 

Hypotheek laten berekenen

Wij helpen u graag met een hypotheekberekening op maat. U geeft uw wensen aan, waarna u direct een berekening ontvangt van de best passende hypotheek.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   

  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   

  Nieuws over hypotheken