Particulier Hypotheken Woonsituaties uw eerste huis

Een hypotheek die bij u past

Uw eerste huis

Spannend! U of jullie gaan een eerste eigen woning kopen. De wereld van hypotheken is dan vaak nog nieuw en u weet misschien niet precies waar u op moet letten. In dat geval heeft u graag een deskundig adviseur naast u staan, die u helpt om de juiste beslissing te nemen.

Wij adviseren u over de verschillende hypotheken die er zijn, maar kijken ook naar later; wat past nu en wat past in de toekomst? Laten we samen dit mooie avontuur aangaan en op zoek gaan naar de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Wij staan voor u klaar

Stap 1 verken uw financiële mogelijkheden

Het kopen van een huis is waarschijnlijk de grootste aankoop van uw leven. Het is belangrijk om te weten hoe u er financieel voor staat en te verkennen hoeveel u kunt  lenen. Bij het aanvragen van de hypotheek wordt er gekeken naar uw eigen vermogen, het inkomen van u en uw eventuele partner en of u in aanmerking komt voor een starterslening.

Stap 2 zoek uw droomhuis

Nu u weet hoeveel u kunt  gaan lenen kunt u opzoek gaan naar uw droomhuis. Heeft u een mooi huis gevonden? Dan vraagt u een bezichtiging aan. Vergeet niet de status van het huis te controleren, onze adviseurs hebben hier een aantal tips voor.

Stap 3 breng uw bod uit

Nu u uw huis heeft gevonden is het tijd om een bod uit te brengen. Weet van te voren wat u maximaal wilt besteden aan het huis en houdt rekening met een eventueel bouwdepot. Daarnaast is het slim om verduurzaming van uw huis mee te rekenen, dit heeft invloed op het bedrag dat u maximaal mag lenen bij uw hypotheek. Ook is het van belang om ontbindende voorwaarden op te stellen bij uw bod, bijvoorbeeld als de financiering van het huis nog niet rond is.

Stap 4 regel uw hypotheek

Nadat u uw bod heeft uitgebracht en deze wordt geaccepteerd, gaat u het voorlopige koopcontract tekenen. Het is nu tijd om de hypotheek rond te gaan maken. Onze adviseurs staan klaar om u volledig te begeleiden tijdens deze periode. Naast de kennis over de hypotheken beschikken onze adviseurs ook over de nodige lokale kennis, waardoor de adviseurs u optimaal kunnen helpen.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Frits Janssen

 

adviseur hypotheken

 

Hypotheek laten berekenen

Wij helpen u graag met een hypotheekberekening op maat. U geeft uw wensen aan, waarna u direct een berekening ontvangt van de best passende hypotheek.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   

  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   

  Nieuws over hypotheken