Particulier Hypotheken Woonsituaties u gaat verhuizen

Een hypotheek die bij u past

U gaat verhuizen

Een nieuw woning betekent ook een nieuwe financiering. Het kan voordelig zijn om uw  oude hypotheek en de bijbehorende voorwaarden mee te nemen naar uw nieuwe huis. Echter is dit niet de standaardprocedure, de hypotheekverstrekker ziet de aankoop van een nieuwe huis als een nieuwe hypotheek aanvraag.

Er wordt dan ook opnieuw gekeken of deze hypotheek bij u past op basis van de nieuwe waarde van uw huis en uw inkomen. Als dit lukt mag u de gunstige voorwaarden meenemen naar uw nieuwe woning, we noemen dit bij Heilbron de verhuisregeling.

Wij staan voor u klaar

Rente

De hypotheekrente wordt berekend over de waarde van de woning en het bedrag dat u leent. Als u verhuist naar een nieuwe woning wordt dit opnieuw berekend. Ga hier direct naar de huidige hypotheekrentes. Deze rentes veranderen steeds, het is daarom goed om op het moment dat u een voorstel hebt en hiermee akkoord bent de hypotheek af te sluiten. Hiermee zet u uw rente vast en wordt uw rente niet beïnvloed door de markt. 

Hypotheek

Vaak redt u het met uw huidige hypotheek niet om uw nieuwe huis te financieren. Dan heeft u een extra hypotheek nodig. Deze sluit u vaak af bij dezelfde geldverstrekker.          

Bereken hier uw maximale hypotheek.

Doe onderzoek

Het is gunstig om te onderzoeken wat voor u het verschil is tussen een hele nieuwe hypotheek afsluiten voor uw nieuwe huis, of de woning met uw oude- en een extra hypotheek te financieren. Op deze manier ziet u wat het voordeligst is.

Meeverhuizen of niet?

Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen of wilt u graag weten wat verstandig is in uw huidige situatie, neem dan contact met ons op.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Frits Janssen

 

adviseur hypotheken

 

Hypotheek laten berekenen

Wij helpen u graag met een hypotheekberekening op maat. U geeft uw wensen aan, waarna u direct een berekening ontvangt van de best passende hypotheek.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   

  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   

  Nieuws over hypotheken