Particulier Hypotheken

Een hypotheek die bij u past

Deskundig en goed hypotheekadvies

Het kopen van een woning is één van de grootste financiële beslissingen die u in uw leven neemt. Misschien overweegt u het kopen van uw eerste woning of misschien wilt u verhuizen naar een ander huis.

In beide gevallen wilt u graag de beste hypotheek, passend bij uw situatie. Ook wilt u achteraf niet voor onverwachte situaties komen te staan. Wij snappen dat en ondersteunen u dan ook graag met professioneel advies.

Heeft u al een koopwoning? Dan wilt u natuurlijk ook graag weten wat de mogelijkheden zijn, waarbij de verkoop van uw huidige woning meespeelt. In beide gevallen helpen wij u graag.

Hypotheek berekenen

Een hypotheek zorgt ervoor dat u een woning kunt kopen. U leent geld voor de woning van een hypotheekverstrekker, waarbij u maandelijks een hypotheekpremie betaalt aan de hypotheekverstrekker. Hoeveel u kunt lenen hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Heeft u al een koopwoning die u gaat verkopen? Dan is ook dat een belangrijk onderdeel in de berekening. Onze financieel specialisten maken graag samen met u een hypotheekberekening. Hierbij kijken wij naar uw situatie en uw wensen.

U ontvangt van ons een adviesrapport op maat. In ons advies houden we rekening met (aankomende) wijzigingen in de hypotheekmarkt, zodat uw hypotheek passend blijft. Denk hierbij aan de betaalbaarheid van uw hypotheek als u met pensioen gaat, bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid.

Maak een uitgebreide berekening

Maximale hypotheek berekenen
  
Gegevens ophalen
Extra inkomen

vakantiegeld

13e maand

Variabel inkomen of bonusregeling

Wij staan voor u klaar

Hypotheekrentes

Wanneer u een hypotheek af- of oversluit betaalt u hypotheekrente. U hoort hier veel over in het nieuws. Zo zijn de hypotheekrentes de laatste jaren historisch laag.

Een hypotheek is een lening, waarover u rente betaalt; de hypotheekrente. De rente bepaalt mede hoeveel u per maand betaalt. Hoe lager de rente, hoe lager het maandbedrag dat u betaalt.

Wij houden de hypotheekrentes uiteraard scherp in de gaten en kunnen u altijd adviseren over de beste mogelijkheden voor u op dit moment.

Hypotheek oversluiten

Als u een hypotheek afsluit, wordt deze vaak vastgezet voor een bepaalde periode, meestal 10 jaar. In deze periode kan de hypotheekrente wijzigen. U kunt een hypotheek oversluiten.

Is de hypotheekrente gedaald ten opzichte van uw startdatum? Dan kunt u besparen op uw maandlasten. U kiest dan een andere hypotheek. Doet u dit na de vaste periode, dan betaalt u niks. Sluit u over in een vastgezette periode, dan betaalt u vaak een boeterente. Toch kan het dan alsnog lonen om over te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hypotheek? Wij adviseren u graag!

Eerste huis kopen

Spannend! U of jullie gaan een eerste eigen woning kopen. De wereld van hypotheken is dan vaak nog nieuw en u weet misschien niet precies waar u op moet letten. In dat geval heeft u graag een deskundig adviseur naast u staan, die u helpt om de juiste beslissing te nemen.

Wij adviseren u over de verschillende hypotheken die er zijn, maar kijken ook naar later; wat past nu en wat past in de toekomst?

Laten we samen dit mooie avontuur aangaan en op zoek gaan naar de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Huis verbouwen of verduurzamen

Heeft u plannen voor een verbouwing als een uitbouw, nieuwe badkamer of dakkapel? Of bent u van plan uw woning te verduurzamen? Dat kost veel geld. In dat geval kan het afsluiten van een hypotheek voor uw verbouwing of verduurzaming een oplossing zijn.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bouwdepot nemen. Dit kan bij de aankoop van uw nieuwe woning, als u ook meteen wilt gaan verbouwen. Maar zeker ook als u al langer woningeigenaar bent en dan de wens krijgt om te gaan verbouwen. De overwaarde in uw woning kan dan mogelijkheden bieden.

Een bouwdepot is een aparte rekening bij uw hypotheek waaruit u de verbouwingskosten betaalt. Samen met u bekijken we welk bedrag van uw hypotheek naar het bouwdepot kan gaan. De geldigheid van een bouwdepot is meestal te verlengen tot maximaal twee jaar. En vaak krijgt u tijdelijk rente terug over het niet opgenomen bedrag.

Gaat u uw woning verduurzamen, zoals het aanbrengen van zonnepanelen of isolatie? Dan kunt u mogelijk meer lenen om dit te realiseren.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn voor de gewenste verbouwing of verduurzaming? Wij adviseren u graag.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Frits Janssen

 

adviseur hypotheken

 

Hypotheek laten berekenen

Wij helpen u graag met een hypotheekberekening op maat. U geeft uw wensen aan, waarna u direct een berekening ontvangt van de best passende hypotheek.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   

  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   

  Nieuws over hypotheken