Particulier Hypotheken Uitgebreid

Een hypotheek die bij u past

Uitgebreid maximale hypotheek berekenen

Wij staan klaar voor u voor

Hypotheekrentes

Wanneer u een hypotheek af- of oversluit betaald u hypotheekrente. U hoort hier veel over in het nieuws. Zo zijn de hypotheekrentes de laatste jaren historisch laag.

Een hypotheek is een lening, waarover u rente betaald; de hypotheekrente. De rente bepaald mede hoeveel u per maand betaald. Hoe lager de rente, hoe lager het maandbedrag dat u betaald.

Wij houden de hypotheekrentes uiteraard scherp in de gaten en kunnen u altijd adviseren over de beste mogelijkheden voor u op dit moment.

Hypotheek oversluiten

Wanneer u een hypotheek afsluit dan wordt deze vaak vastgezet voor een bepaalde periode, meestal 10 jaar. In deze periode kan de hypotheekrente wijzigen. U kunt een hypotheek oversluiten.

Als de hypotheekrente is gedaald ten opzichte van uw startdatum dan kunt u besparen op uw maandlasten. U kiest dan een andere hypotheek. Doet u dit na de vaste periode, dan betaald u niks. Sluit u over in een vastgezette periode dan betaald u vaak een boeterente. Toch kan het dan alsnog lonen om over te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hypotheek? Wij adviseren u graag!

Eerste huis kopen

Spannend! U of jullie gaan een eerste eigen woning kopen. De wereld van hypotheken is dan vaak nog nieuw en u weet misschien niet precies waar u op moet letten. In dat geval hebt u graag een deskundig adviseur naast u staan, die u helpt om de juiste beslissing te nemen.

Wij adviseren u over de verschillende hypotheken die er zijn, maar kijken ook naar later; wat past nu en wat past in de toekomst?

Laten we samen dit mooie avontuur aangaan en op zoek gaan naar de beste mogelijkheden voor uw situatie!

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Frits Janssen

 

Adviseur Hypotheken

 

Hypotheek laten berekenen

Wij helpen u graag met een hypotheekberekening op maat. U geeft uw wensen aan, waarna wij direct de best passende hypotheek berekenen.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   

  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   

  Nieuws over hypotheken