Werken bij

Heilbron is met regelmaat op zoek naar nieuwe talenten. Werken bij Heilbron betekent werken in een jong en dynamisch, enthousiast team met volop mogelijkheden tot doorgroei en specialisatie.

Heilbron

Achter het succes van de Heilbron staat een team van professionals. Wij werken samen niet alleen hard, maar ook vieren wij samen alle successen. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en vitaliteit. Zo bieden wij aan om twee keer per week na werktijd samen te sporten. Want een fitte werknemer is een gelukkige werknemer. Heilbron zou Heilbron niet zijn als er geen personeelsfeestjes werden gegeven. Zo kunnen we stellen dat wij de meest uitbundige feesten kunnen geven in de regio! Typische Achterhoekse gezelligheid noemen we dat.

Kernwaarden

Binnen onze organisatie leven vier kernwaarden. Dit zijn persoonlijk, ondernemend, deskundig en betrouwbaar. Deze kernwaarden houden in dat er een keer koffie gehaald wordt voor elkaar, afspraken worden nagekomen, het zien van kansen en hierop inspelen, vakkennis op de hoogte houden en oprecht en eerlijk zijn tegen elkaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en tevens koploper te zijn met betrekking tot de financiële dienstverlening. Met ruim 200 collega’s werken wij elke dag aan het ‘zéker weten, zéker leven’.

Heilbron is specialist op het gebied van verzekeringen, makelaardij, hypotheken en bankzaken. Mandaat is onze volmacht verzekeraar, De Verzuimeconoom is ons re-integratiebedrijf en Upiva is onze serviceprovider voor assurantieadviseurs. Samen zijn wij Sucsez Groep en leveren wij (risico)advies aan bedrijven en particulieren en leveren diensten aan assurantieadviseurs op het gebied van schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Wij bieden graag dat stukje zekerheid zodat onze relaties met een gerust hart kunnen ondernemen én leven.

Werken bij ons?

Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze WerkenBij-website.