Onze mensen

Remco Voogt

Remco Voogt

"Hallo! Mijn naam is Remco Voogt en werkzaam als Junior Adviseur Verzekeringen bij Heilbron. Ik richt mij als junior voornamelijk op de particulieren en inkomensverzekeringen. Als Junior medeweker hoop ik een frisse en enthousiaste uitstraling aan onze dynamische en groeiende organisatie mee te geven. Daarnaast vind ik het belangrijk om verzekeringen leuk en overzichtelijk te maken voor onze klanten. Verzekeringstaal is soms moeilijk te begrijpen. Daarom probeer ik altijd duidelijk te zijn naar de klant en in begrijpelijke taal uit te leggen hoe zaken in elkaar steken.

Heilbron biedt mij de gelegenheid om door te ontwikkelen en elke dag te blijven leren om onze klanten optimaal te informeren over huidige en nieuwe verzekeringszaken. Een betrouwbare adviseur heeft zijn kennis in huis! Daarnaast wordt een gezonde leefstijl door Heilbron gestimuleerd. Samen met mijn collega’s gaan wij de uitdaging aan in de sportschool, hardloopwedstrijden en trekken we elkaar over de finish bij een uitdagende Viking Run. Samen met het team van enthousiaste collega’s gaan we zowel zakelijk en sportief de uitdaging aan.

Wanneer ik het werk loslaat, geniet ik vooral van het leven. Ik haal mij voldoening uit een goed rondje hardlopen, stedentrips, deel ik passie voor muziek en proost ik met mate."

Terug naar onze mensen