Onze mensen

Marlot Cornielje

Marlot Cornielje

"Ik ben al heel wat jaren werkzaam bij Heilbron. Hierdoor ken ik organisatie, de verzekeringsproducten, de aanbieders en uiteraard de klanten erg goed.

Vanaf het begin heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Daarnaast wordt door Heilbron iedere 1,5 jaar opleidingsdagen verzorgd, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen onze klanten dus optimaal adviseren. We werken in kleine teams waardoor we weten wat er bij de klant speelt en dat vinden wij ook belangrijk.

Heilbron is een dynamisch bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Doorgroeien is altijd een optie! Alle collega's zijn erg betrokken bij elkaar en bij de organisatie. Je kunt altijd je mening geven, daar wordt ook naar geluisterd. De meeste collega’s werken hier al een aantal jaren, je kent elkaar goed en je weet wat je aan elkaar hebt. Zo kun je gebruik maken van elkaars kracht. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid, want af en toe een borrel drinken is natuurlijk ook erg gezellig!

Na een dag werken is het ook altijd lekker om thuis te komen en te genieten van ons gezinsleven. Ook is een avondje volleyballen voor mij echt ontspanning!"

Terug naar onze mensen