Onze mensen

Lisa van Engelen

Lisa van Engelen

“Sinds het voorjaar van 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Heilbron als Adviseur Zorgverzekeringen. Het adviseren van klanten voor de meest geschikte verzekering, inhoudelijke vragen over vergoedingen en het uitvoeren van wachtlijstbemiddeling maakt mijn contact met onze klanten persoonlijk en vertrouwd. Immers is de gezondheid, of het gebrek eraan, iets dat mensen raakt. Om daarbij een steuntje in de rug te zijn maakt mijn werk de moeite waard.

Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van de buitendienst op het gebied van zorgverzekeringen. Hierin komen allerlei zaken voorbij zoals begeleiden van het offertetraject, ondersteunen van marketingacties als mede alle administratieve afhandeling die hierbij komt kijken. De afwisseling in beide gebieden binnen de zorgverzekeringen maken van elke dag weer een verrassend feestje.

Naast mijn werk ben ik het liefste bij mijn gezin. Samen met mijn man heb ik twee prachtige zonen en een breed scala aan huisdieren die veel verzorging en liefde vragen. Daarnaast zijn we dol op voetbal, gaan we vaak naar de dierentuin en genieten we vooral van het leven."

Terug naar onze mensen