Onze mensen

Kelly Papa

Kelly Papa

"Sinds 2016 ben ik werkzaam als communicatie- en marketingmedewerker binnen Heilbron. Met mijn Bachlor of Communications (BA) op zak, sta ik elke dag weer voor een nieuwe uitdaging in deze dynamische onderneming. Omdat de organisatie zo snel groeit liggen er genoeg communicatievraagstukken klaar waar we als team dagelijks hard aan werken.

Heilbron is, ondanks de enorme groei, érg persoonlijk gebleven. Dit is te merken aan alles: de collega's waarmee ik samenwerk maar ook het contact met onze relaties. Ik hoop met mijn kennis op communicatie en marketing gebied te kunnen blijven bijdragen aan de groei van Heilbron. Waarbij ik de focus probeer te leggen op de perfecte combinatie tussen innovatie en het persoonlijk blijven. Met als doel: onze relaties blijven voorzien van uitstekende service!

Buiten het werk om dans ik graag, ben ik altijd in voor iets gezelligs met vrienden en familie en vind ik koken super tof! Tot slot heb ik de ambitie om zoveel mogelijk landen van mijn 'to visit'-lijstje af te strepen. En ik moet zeggen: ik ben al aardig op weg!"

Terug naar onze mensen