Onze mensen

Kelly Papa

Kelly Papa

"In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie. Met trots mag ik zeggen dat ik in het bezit ben van de Bachelor of Communications (BA). In februari 2016 ben ik begonnen als communicatiestagiaire bij Heilbron. Inmiddels heb ik de kans gekregen om mijn kennis en expertise toe te passen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Dit alles binnen deze, voor mij, vertrouwde organisatie. 

Ik zie Heilbron als een flexibele, vernieuwende en persoonlijke organisatie die nog flink gaat groeien. Heilbron blijft flinke stappen nemen en zorgt er tegerlijkertijd voor dat haar dienstverlening uitstekend blijft. Met mijn recente kennis met betrekking tot het communicatievak, denk ik Heilbron te stimuleren en te optimaliseren op het gebied van communicatie en marketing. Met als doel: onze relaties blijven voorzien van uitstekende service!

Buiten het werk om lees ik graag, ga ik regelmatig naar de fitness en kook ik iedere dag iets nieuws. Daarnaast heb ik de ambitie om zoveel mogelijk landen van mijn 'to do'-lijstje af te strepen. En ik moet zeggen: ik ben al aardig op weg!"

Terug naar onze mensen