Onze mensen

Joyce Wentink

Joyce Wentink

"Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Heilbron. Het gemoedelijke en de lokale betrokkenheid van Heilbron trekken mij erg aan in het bedrijf.

De klant centraal stellen is een van de kernwaarden van Heilbron en dat is voor mij ook het belangrijkste. Ken je klant, weet waar hij/ zij mee bezig is en ontzorg de klant van zaken, waar wij de kennis en kunde van hebben.

In ons team heerst een erg prettige werksfeer. Vanaf het moment dat ik binnen kwam, heb ik mij hier direct thuis gevoeld. De kennis die een ieder bezit, wordt met je gedeeld en daardoor vergroot je je eigen horizon direct.

Ik wil mij verder ontwikkelen, zodat ik een volwaardig binnendienst adviseur ben en de relaties mij weten te vinden en ik hen van het meest passende advies kan voorzien.

Privé hou ik met diverse zaken bezig, zo ben ik een fanatiek volleybal speelster en verenigingsscheidsrechter bij volleybalvereniging Focus in Hoog-Keppel. Ik ben penningmeester bij Carnavalsvereniging De Blauwe Snep in Drempt en actief lid van het jeugdbestuur van voetbalvereniging HC ’03 uit Drempt. Ook hou ik van shoppen, een gezellige avond uit met vrienden en het vieren van een feestje."

Terug naar onze mensen