Onze mensen

Erwin Hoste

Erwin Hoste

"Sinds enige tijd ben ik werkzaam bij Heilbron in de functie van Programmeur. 

Mijn werkzaamheden zijn voor groot deel gericht op SV!: Sucsez Verzekerd. Je kan het zien als een CRM-plus pakket, waar je relaties als verzekerden, bedrijven en maatschappijen registreert. Tegenwoordig is het met meerdere modules en functionaliteiten uitgebreid, zoals arbo, (verzekerings)contracten, schade behandelingen en straks ook nog een module voor de ziektewet. Daarnaast houd ik ook een aantal websites bij.

Ik heb veel vrijheid in mijn werk. Ik ben flexibel en mijn werkgever is flexibel. Maar ik voel me ook verantwoordelijk voor mijn werk. Daarbij stel ik mij graag dienstverlenend op. Wat me opvalt is dat de werksfeer binnen de diverse organisaties heel prettig is en dat de mensen overal heel collegiaal zijn. Wij doen het werk samen. En zo hoort het ook. Dan doe je je werk ook met veel plezier.

Naast het feit dat ik veel van mijn werk houd, houd ik ook veel van muziek en ga ik graag naar concerten en festivals toe. Daarnaast ga ik graag naar de sauna, uit eten of gewoon stappen. Ik ben getrouwd met Dorothy en samen hebben wij een dochter Alicia. Als gezin ondernemen we heel veel, waarbij de vakanties onze hoogtepunten zijn. Ook houd ik van bridgen en andere kaartspelen. En als echte Rotterdammer, ben je automatisch voor Sparta. Kortom ik houd van gezelligheid en van mensen om me heen."

Terug naar onze mensen