Onze mensen

Coby Elsendoorn

Coby Elsendoorn

"Het hebben van persoonlijk contact én (aspirant) internationale klanten, dus face-to-face te kunnen adviseren voor hun zorgverzekering in Nederland is voor mij een hele leuke bijkomstigheid van het werken bij de international insurance office. En dan ook nog eens in het Engels te mogen communiceren.

De cirkel is dan rond voor mij. Bijna 38 jaar werk ik in de verzekeringen en heb ik veel klantcontact gehad en altijd was ik wel een spin in het web. Veel contact met klanten, collega’s, collega’s van andere vestegingen, dat is wel echt waar ik veel energie van krijg. Ook nu bij Heilbron is dit gelukkig weer van toepassing!

De klantvragen zijn heel divers. Klanten wegwijs te mogen maken in ons land met de wet- en regelgeving en in de verzekeringswereld dat is voor mij een uitdaging en motivatie. Hierdoor vliegen de werkdagen voorbij!

Ook ben ik zeer geïnteresseerd in de Engelse taal en ben ik regelmatig op vakantie geweest in Engelstalige landen. UK, USA. Om nu wekelijks allerlei mensen te mogen ontmoeten ook uit allerlei landen en werelddelen zijn toch wel de krenten uit de pap.

Graag wil ik in de toekomst met vakantie naar een aantal van de landen waar onze klanten en hun familieleden vandaan komen!

Een extra toevoeging is ook dat ik presentaties mag geven aan groepen mensen over de zorgverzekering. In het Nederlands en in het Engels."

Terug naar onze mensen