Onze mensen

Claudia van der Meij

Claudia van der Meij

"Sinds Oktober 2018 ben ik werkzaam Bij Heilbron als Adviseur Zorgverzekeringen. Heilbron is een groeiend en dynamisch bedrijf, maar ondanks dat toch heel persoonlijk. De klant staat altijd centraal en dat is echt voelbaar op de afdeling. Als team werken we samen om steeds de beste zorg te kunnen bieden. 

De zorg staat nooit stil, omstandigheden veranderen en om mensen te helpen de juiste beslissingen te nemen, verdiep ik me graag in hun persoonlijke situatie. Mensen ontzorgen en helpen met een goed advies of zoeken naar de juiste oplossingen, is iets wat ik met veel plezier doe en dat maakt het werk altijd weer uitdagend en afwisselend. Mijn ambitie op het gebied van zorgverzekeringen is mijn kennis te optimaliseren en bij te dragen aan de groei van onze afdeling. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met de belangrijke mensen om mij heen. Ik ben vaak bij mijn pony’s te vinden, om lekker mijn hoofd leeg te maken in de buitenlucht, en ik loop graag een rondje hard. Verder masseer ik een aantal keren per jaar bij sportieve evenementen, zoals triathlons of trials."

Terug naar onze mensen