Onze mensen

Casper Berghuis

Casper Berghuis

"Doetinchem is mijn stad. Ik heb er mijn hele leven gewoond en voel me er thuis. Mijn vrouw is ook een echte Doetinchemse. Op 50-jarige leeftijd beginnen bij een bedrijf dat al 85 jaar diep geworteld is in Doetinchem en de Achterhoek, maakte voor mij de cirkel rond in juli 2017.

Heilbron is een bedrijf waar de lijntjes kort zijn en de slagkracht groot is. We zitten dicht op de klant en zijn daardoor in staat om snel en goed in te spelen op alle situaties. Met goed opgeleide mensen en een goede mix van jong, oud, man en vrouw is Heilbron een prettig bedrijf om voor  te werken en voor onze relaties een prima partner om mee samen te werken.

Sinds 1998 ben ik, bij verschillende werkgevers, actief als buitendienstadviseur voor zakelijke  relaties, van eenmanszaken tot grote bedrijven. Mijn motto is:

 “Ik verkoop geen verzekeringen, ik koop de verzekeringen in voor de risico’s die u zelf niet kunt of moet willen dragen”.

Mijn vrije tijd besteed ik aan golf en squash. Bij de Keppelse Golfclub ben ik ook actief in de wedstrijdcommissie. Ik ben een echt verenigingsmens. In mijn jaren bij DZC ’68 heb ik ook meerdere functies in de begeleiding en coördinatie vervuld.

Onze 3 zonen zijn inmiddels uitgevlogen, dus hebben wij alle vrijheid om actief deel te nemen aan alles wat Doetinchem te bieden heeft. U zult ons dus zeer regelmatig in de binnenstad aantreffen."

Terug naar onze mensen