Onze mensen

Bas van Twillert

Bas van Twillert

"Binnen de directie ben ik verantwoordelijk voor het ‘provinciale’ bedrijf; Heilbron en de diverse andere labels. Naast een schakel tussen bestuur (beleidsbepalers) en de organisatie werk ik ook nauw samen met de teammanagers en mijn collega’s in de directie (Niels Mulling, Rob Scholten, Michiel Blankvoort, Edger Roza en Jan-Pieter Cnossen).  Als totale organisatie moeten wij flexibiliteit en klantgerichtheid uitstralen. Wij streven ernaar dicht bij onze klanten, maar ook bij onze collega’s te staan.

Het is fantastisch om samen te werken met professionele en vakkundige collega’s in een commercieel bedrijf dat veel dynamiek kent! In mijn werk streef ik er naar de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en te houden. Niet allemaal dezelfde mensen en karakters, maar juist de diversiteit in talenten maakt een organisatie krachtig.

Wanneer ik niet met het bedrijf bezig ben, sport ik regelmatig, sta graag in de keuken en trek er op uit. Samen met mijn twee prachtige dochters, Emma (18) en Roos (15), woon ik in het mooie Boskoop."

Terug naar onze mensen