Onze mensen

Alexandra Hovestad

Alexandra Hovestad

“Na voor de tweede keer het zorgseizoen bij SUCSEZ te hebben mogen meedraaien, werk ik nu als adviseur Zorgverzekeringen. Ik loop sinds 2013 rond in Reeuwijk. Twee jaar voerde ik de administratie bij arbodienst NBGD en een jaar was ik samen met een collega uit Arnhem verantwoordelijk voor de ledenservice van een van onze grote klanten. Daarnaast werk ik al enige jaren als Gezondheidscoach, waarin ik mijn passie kwijt kan.

Ik hou ervan in een hectische, professionele omgeving te werken, waar men oog heeft voor elkaar en elkaars talenten. Een flinke dosis humor erbij en het plaatje is compleet. Kwaliteit en een hoge mate van klantvriendelijkheid in woord en geschrift staan bij mij hoog in het vaandel en ik denk met name hierin van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Buiten werktijd breng ik graag tijd door met mijn vriend Bas, mijn drie fantastische pubers Luc, Jurren en Hugo, naaste familie, vrienden, lekker eten en drinken en het lezen van alles wat los en vast zit over voeding, vitamines en gezondheid. Naast het kijken van veel films, probeer ik al geruime tijd mijn hardloopcarrière nieuw leven in te blazen, wandel ik graag en klim in de zomer soms op de (race)fiets.”

Terug naar onze mensen