de heer Jongenburger

"De kracht van samenwerken…? Voor mij betekent dat iedere partner in de samenwerking zich begeeft binnen de kaders van zijn taken en verantwoordelijkheid en het aller belangrijkste, zijn of haar vakgebied. Is een klant ook samenwerkingspartner? Ik vind van wel…Is een leverancier  samenwerkingspartner? Ik vind van wel. Doel?…Voor iedereen hetzelfde…Verder komen!

Een belangrijke les welke heb ik mogen leren toen ik ging ondernemen: Zorg dat je de goede mensen om je heen verzamelt. Bij SPEN Certificatie B.V. hebben we gekozen voor solide partners die zorgen dat wij bezig kunnen zijn met onze missie, namelijk…doen waar we goed in zijn. SPEN Certificatie B.V. is een certificatie-instelling geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie volgens de ISO 17021. Een grote verantwoordelijkheid wanneer je de bevoegdheid hebt om het besluit te nemen om bedrijven te certificeren op het gebied van veiligheid (VCA) en kwaliteit (ISO 9001). Ruimte voor fouten is er niet. Gevolgen kunnen desastreus zijn.

Ralph Sengers van Heilbron is 1 van die samenwerkingspartners die begrijpt wat dienstverlening is, namelijk ontzorgen! Ontzorgen door te onderzoeken waar risico’s liggen, advies op maat te leveren tot en met het regelen van paperassen. Dit geeft ons de ruimte om te doen waar we goed in zijn en oprecht tegen de klant te kunnen zeggen…'Uw Certificering, Onze Prioriteit'".

Stefan Jongenburger