de heer en mevrouw Verbucheln

"In 1987 werden wij klant bij Heilbron en werden wij geadviseerd door de heer Rabelink. Hij gaf ons goed advies en konden we starten met ons eigen bedrijf.

Als een rode draad loopt Heilbron Assurantiën door ons leven. Door de jaren heen had  je altijd een vast aanspreekpunt, waar je altijd met je vragen terecht kon. Kreeg iemand een andere aanstelling of ging met pensioen, deden ze hun best zodat je zo snel mogelijk een nieuwe vertrouwenspersoon kreeg.

In 1998 hebben we dankzij Heilbron de aankoop kunnen doen van ons pand, want zij hadden er wel vertrouwen in dat het ons zou lukken. En het is ons gelukt en daar zijn wij heel blij mee. Ze stonden en staan nog steeds met raad en daad achter ons.

In al die jaren hebben we weinig schades gehad. Hadden we dan toch iets, dan doen ze meer dan hun best om het zo goed mogelijk op te lossen.

Wij begonnen met de heer Rabelink en nu is onze vertrouwenspersoon Annemarie Rabelink, jaja de dochter van. Voor nu en in de toekomst zijn wij heel tevreden over de gang van zaken van Heilbron. Wij zien dan ook geen reden om te gaan shoppen bij een ander. Ze kijken altijd wat het voordeligst voor een klant is en kijken goed naar de premies en de voorwaarden.

Je kunt het zien als een mooi huwelijk; de scheiding wordt niet aangevraagd. Wij gaan dan ook graag door met Heilbron Assurantiën en Annemarie Buurman-Rabelink.

Hoe wij over Heilbron denken: Fantastisch".

Jan en Karin Verbucheln