Arnhemse Fijnhouthandel

"Heilbron ontzorgt. Dat klinkt weliswaar als een loze managerskreet - maar dat is toch het eerste wat mij in gedachten kwam. Kijk, als ondernemer loop je risico's. Soms zelfs risico's waarvan je niet eens weet dat ze bestaan. Met name op het gebied van personeelsverzekeringen ontstaan er door wetswijzigingen steeds weer nieuwe situaties en risico's met mogelijke claims die er niet om liegen!

En om eerlijk te zijn: dat is vaak zo ondoorgrondelijk dat ik het niet eens meer snap... Bovendien, een ondernemer moet doen waar hij goed in is: hij moet ondernemen!

Daarom ben ik zo tevreden over de firma Heilbron. Korte lijnen, en (ook ongevraagd) een goed advies. Ze nemen je 'bij de hand'!

En de kosten? Natuurlijk vul ik ook wel eens zo'n premieformulier in bij een onpersoonlijke internetverzekeraar. Het leuke van zo'n vergelijking: Heilbron is meestal goedkoper - maar dan wél met hun 'ontzorging'! 

Oh en last but not least: Het zijn zulke aardige mensen. Ik hoop nog lang zaken met Heilbron te mogen doen, ik voel me er helemaal thuis"!

Geert van Dijk, Eigenaar-Directeur Arnhemse Fijnhouthandel B.V.

www.arnhemsefijnhouthandel.nl