Over Heilbron

Samen groeien, de kracht van samen

Over Heilbron

Wij zijn Heilbron. Een totale financiële dienstverlener en risicomanager voor onze relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, verzuim & pensioenen, inkomen & vermogen en makelaardij. Met jaren ervaring en een team van meer dan 200 specialisten op zowel particulier als zakelijk gebied.

Onze missie? Wij helpen klanten om privé en zakelijk (financiële) risico’s in kaart te brengen en deze te minimaliseren. Dit doen we lokaal, dichtbij en samen met u als relatie van Heilbron.

Hier staan wij voor

Door onze identiteit weet u altijd wat u aan ons heeft en wat u van ons mag verwachten.
Dit hebben we samengevat in onze kernwaarden: de kern van onze cultuur en mensen.

Persoonlijk

Wij kennen u als relatie, maar kennen ook elkaar als collega’s. Dit maakt ons een hecht team.

Deskundig

Wij weten waar over we praten. Met recht een specialist op meerdere vlakken.

Ondernemend

Verder willen kijken. Buiten de gebaande paden. Elkaar beter willen maken!

Betrokken

Met elkaar over zaken van gedachten wisselen. Met een relativerende blik naar de wereld kijken. Samen optrekken.

Betrouwbaar

Het gaat over zekerheid. Weten dat het goed komt, afspraak is afspraak.

Dit bieden wij u

Wij staan voor u klaar, of u nu met een privé- of een zakelijk vraagstuk komt.
U moet zich thuis voelen. Dit maakt ons waardevol voor u:

Dichtbij

Wij staan letterlijk dichtbij onze klanten. Onze vestigingen hebben een sterk lokaal en regionaal karakter. U kunt onze medewerkers in uw supermarkt tegenkomen. Wij zijn laagdrempelig en gaan voor een optimale en persoonlijke klantbediening.

Vakmanschap

Vanuit onze rijke geschiedenis weten wij waarover we praten. Maar wat wij dagelijks doen is ook een vak. En die verstaan we erg goed. Wij zetten onze expertise in om kwaliteit te leveren. Wij zijn trots op ons vak en werken met plezier.

Nuchter

Met beide benen op de grond, nuchter en zonder poeha. Dat hebben al onze medewerkers in zich. Zo zijn we objectief, verstandig en reëel.

Alpina Group

De Heilbron Groep, waar Heilbron toe behoort is op 8 juni 2021 gefuseerd met de Voogd & Voogd Groep. Hiermee is een nieuwe organisatie ontstaan met de financiële en operationele slagkracht voor permanente innovatie. Alpina Group dient puur als paraplu boven de huidige bekende merken zoals Heilbron.

Alpina Group is  een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het is een adviesbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, en een serviceprovider voor meer dan 3000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Alpina Group.

Heilbron

Heilbron is een intermediair bedrijf met diensten en producten voor werkgevers (MKB en corporate), particulieren en ledenorganisaties in de zorg.

Mandaat en UPIVA

Mandaat en UPIVA zijn het volmachtbedrijf onder de Heilbron Groep. Wij bieden hierin diensten en producten voor verzekeringsadviseurs.

Alpina@Work

Alpina@Work is een arbo- en reïntegratiebedrijf, gericht op verzekeringsadviseurs en MKB-werkgevers.