Uitgelicht!

Wie zijn nou die mensen die ervoor zorgen dat u zéker kunt leven en zéker kunt ondernemen?

In onze rubriek ‘Uitgelicht!’ stellen wij graag een Heilbronner aan u voor:

Erik Hartjes

Hij gaat voor zijn particuliere en zakelijke relaties door het vuur en is altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing. Onze relaties in de regio Achterhoek en Twente boffen maar met hem.

Buitendienstadviseur

In 2014 nam Heilbron het kantoor Kremer & Partners in Aalten over en in 2018 wijzigde ook de naam in Heilbron. Hoewel Erik zijn relaties al lange tijd het Heilbron gevoel geeft, mag hij zich vanaf oktober 2018 ook echt officieel ‘Heilbronner’ noemen. Voor ons is hij een mooie toevoeging aan ons team. Als buitendienstadviseur is hij veel op pad. Als hij niet onderweg is, vindt u hem op ons mooie kantoor in Aalten.

Erik in vogelvlucht

Vanaf 2005 is hij werkzaam in de verzekeringen en vanaf 2006 kwam hij terecht bij Kremer & Partners als binnendienstmedewerker. Maar deze goedlachse, vrolijke en nuchtere Achterhoeker kreeg al snel de kans om mee te kijken met de buitendienst. Dit beviel zo goed, dat hij vanaf 2007 volledig de buitendienst in ging.

Oprecht geïnteresseerd in een klant, een luisterend oor en proactief om periodiek met de relaties in gesprek te gaan over de mogelijke verzekeringsrisico’s. Dat is Erik. Zijn kracht is eerlijk blijven en duidelijk zijn welke risico’s een klant wel of niet kan lopen. Erik draait er niet omheen. Lekker nuchter dus. Oftewel: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!

Het leukste van het verzekeringsvak vindt hij de interactie met de klanten en dat je regelmatig nieuwe mensen leert kennen. Een aantal klanten bedient hij al vanaf 2006/2007! Met deze klanten heeft hij dus een echte relatie opgebouwd.

Superpapa

Erik woont samen met zijn vrouw Marijke en zoon Dennis (6) en dochter Lotte (4). Hij is trots op zijn gezin en kan echt genieten van zijn kinderen. Zo staat hij regelmatig te glunderen langs het voetbalveld als zijn zoon een potje voetbal speelt. En in het zwembad voelt hij zich als een vis in het water als hij ziet hoe zijn dochter haar best doet voor zwemdiploma A.

Wist u dat?

Erik een fanatieke squasher is en een liefhebber is van mooi voetbal op tv?

Meer weten?

Bekijk hier het persoonlijke profiel van Erik.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht