Uitgelicht!

Wie zijn nou die mensen die ervoor zorgen dat u zeker kunt leven en zeker kunt ondernemen?

In onze rubriek “Uitgelicht!” stellen wij graag een Heilbronner aan u voor:

Bas van Twillert

Toen wij vorig jaar fuseerden met de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland (Sucsez B.V.) was dat natuurlijk best spannend. We werden een organisatie met ineens meer dan 200 medewerkers! En ondanks dat het fantastische kansen en voordelen brengt voor onze relaties en onszelf, moesten we natuurlijk ook wennen aan elkaar.

Nieuwe directeur

Bas werd onze nieuwe directeur en daar zijn we blij mee! Want deze geboren leider uit het westen van het land met een echt Feyenoord hart (tja u kunt zich vast voorstellen dat de voetbalgrappen hier over de tafel vliegen ;)), brengt een boel expertise en bevlogenheid met zich mee.

Een stevige basis

Bas is niet alleen directeur van Heilbron, maar is ook verantwoordelijk voor onze andere intermediairkantoren (Lands B.V., Multisafe, Van den Ende, D&D Advies en Bijmans B.V.). Hij heeft al meer dan 23 jaar ervaring in de verzekeringswereld. Zijn deskundigheid én expertise in zijn vakgebied van zakelijke (zorg)verzekeringen dragen bij om een meerwaarde te kunnen bieden voor onze relaties.

Samen met zijn mede directieleden (Niels Mulling, Michiel Blankvoort, Rob Scholten en Jan Pieter Cnossen) vormen zij een stevige basis waarop onze organisatie kan vertrouwen en bouwen.

Achterhoekse nuchterheid versus Westerse directheid

Kun je hier als westerling dan wel gedijen tussen al die nuchtere Achterhoekers? Nou dat is geen probleem voor Bas. Bas: ”Ik heb door mijn ex-partner 25 jaar ervaring met Achterhoekers en zoveel verschillen zijn er eigenlijk niet als je merkt dat je een klik hebt met iedereen. We gaan op een prettige manier met elkaar om en met een goede samenwerking kun je alles bereiken. Ik geniet van de humor in dit bedrijf en ook voor Achterhoekers geldt: 'Niet lullen maar poetsen!'.“

Meer weten?

Bekijk hier zijn persoonlijke profiel.


Terug naar het nieuwsoverzicht