Uitgelicht!

Wie zijn nou die mensen die er voor zorgen dat u zéker kunt leven en zéker kunt ondernemen?

In onze rubriek "Uitgelicht!" stellen wij een medewerker aan u voor. Deze maand stellen wij graag de volgende collega aan u voor:

Annemarie Buurman

‘Servicegericht, gedreven en ambitieus’, die termen beschrijven Annemarie precies. Annemarie loopt al heel wat jaren mee bij Heilbron en binnen de verzekeringswereld. Door haar jarenlange ervaring is ze een specialist op zakelijk en particulier gebied. Een afwisselende functie waarbij ze altijd de belangen van haar klant voorop stelt. Door haar uitgebreide verzekeringskennis, haar luisterend oor en pro-actief meedenken brengt Annemarie (ondernemers)risico’s in kaart om vervolgens een passend advies te geven. Ingewikkelde materie duidelijk uitleggen aan haar klanten, daar is ze een kei in. Zo is Annemarie altijd één telefoontje verwijderd van een helder antwoord.

Annemarie is geboren en getogen in Keijenborg waar ze samen woont met haar man en dochtertje. In oktober zal het gezinnetje worden uitgebreid met een broertje of zusje. Dit betekent dan ook dat Annemarie per september met zwangerschapsverlof gaat. Tijdens haar verlof worden de werkzaamheden overgenomen door haar collega’s.

Wist u dat?

Annemarie de enige vrouw is in het buitendienstteam van Heilbron? Echter zeggen de buitendienst heren wel altijd dat zij haar mannetje staat! Dat moet ook wel, want Annemarie heet niet voor niks ‘Buurman’!

Meer weten?

Bekijk hier Annemarie haar persoonlijke profiel.


Terug naar het nieuwsoverzicht