Sucsezvol: voortaan nòg meer expertise bij Heilbron…

Vorig jaar zijn we bij Heilbron en SUCSEZ achter de schermen begonnen met het bundelen van onze krachten. Een mooie samenwerking, want we vullen elkaar goed aan. Heilbron als vertrouwde partij op het gebied van schade- en verzuimverzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij. En SUCSEZ als de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Gecombineerd kunnen wij nog meer voor u betekenen.

Voor de duidelijkheid communiceren wij voortaan vanuit één naam. Daarom voert SUCSEZ vanaf 1 juni aanstaande ook de naam Heilbron. Deze naam is dankzij zijn rijke geschiedenis namelijk een gevestigd begrip. Niet alleen in de Achterhoek, maar inmiddels in heel verzekeringsland.

Als vanouds

Onze expertise en ons werkgebied worden dus uitgebreid, maar onze service, voorwaarden, persoonlijke benadering en regionale betrokkenheid blijven als vanouds.

Volg ons!

Wilt u niets missen van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op social media. Of kom eens langs in Aalten, Arnhem, Doetinchem of Reeuwijk!

Voor vragen over de naamswijziging per 1 juni 2018, kunt u ook op deze pagina terecht, of neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Zéker weten, zéker leven.


Terug naar het nieuwsoverzicht