Persbericht: Heilbron neemt verzekeringskantoor Lands Advies B.V. (Beverwijk) over

Financieel ‘ontzorger’ Heilbron, onderdeel van SUCSEZ-Groep, heeft per 22 december 2017 het in Beverwijk gevestigde Lands Advies overgenomen. Deze overname zorgt ervoor dat de dienstverlening richting klanten en relaties van Lands Advies in de toekomst gewaarborgd blijft.

Heilbron, die eerder dit jaar gefuseerd is met zorgverzekeringenspecialist SUCSEZ/UPIVA, heeft een ambitieuze blik op de toekomst. 

Heilbron 

Heilbron uit Doetinchem bestaat al sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in de hele regio. Met kantoren in het Oosten én Westen van het land levert de organisatie naast verzekeringen ook diensten op het gebied van makelaardij en hypotheken. Met een team van deskundige medewerkers maakt dit Heilbron een totaal ‘ontzorger’ op het gebied van financiën. 

Landelijk opererend, maar lokaal geworteld

Met meerdere kantoren door het land noemt Heilbron zichzelf ook wel ‘een landelijk opererende organisatie met lokale betrokkenheid’. Met een breed pallet aan diensten en producten én daarnaast de lokale marktkennis biedt de organisatie passende oplossingen voor diverse financiële risico’s.

Dichtbij klanten met nog meer kennis en ervaring

“We blijven met deze overname dicht bij de klanten in de regio en kunnen hen nog beter van dienst zijn met nog meer kennis en ervaring.”, zo stelt Frank Germans (SUCSEZ-Groep).
Deze overname heeft geen consequenties voor het aantal arbeidsplaatsen. 

Met deze overname wordt dit de 11e locatie van Heilbron binnen Nederland. 


Terug naar het nieuwsoverzicht