Groeien kost geld!?

"Op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en makelaardij zijn wij uw totale financiële dienstverlener en risicomanager. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Zodat u zich kunt bezig houden met ondernemen. 

Heilbron4Finance 

De economie trekt aan en steeds meer ondernemingen gaan groeien. Dit heeft direct effect op de resultaten en biedt mooie kansen voor iedereen. Als de omzet gaat groeien, neemt de behoefte aan werkkapitaal toe voor het financieren van de handelsstroom van goederen, voorraden enz. Maar heeft u wel voldoende werkkapitaal om te groeien zoals u dat wilt?
Vanuit die gedachte zijn wij onlangs met een nieuwe dienst gestart; Heilbron4Finance. Vanuit Heilbron4Finance hebben wij ingangen bij 40 nationale én internationale banken én (pensioen)fondsen om uw werkkapitaal te vergroten. 

Wij zijn specialist binnen de uitzend-, payroll- en detacheringssector. Tevens zijn onze klantengroepen; transport, mode, food, bouw en handelsbedrijven. Onze specialisatie inzake werkkapitaal is inkoopfinanciering, factoring, asset based finance en risk management. 

Waarom is werkkapitaal belangrijk?

Bedrijven die onvoldoende werkkapitaal hebben, krijgen problemen met hun dagelijkse uitgaven. Wanneer u een tekort heeft aan werkkapitaal, kunt u bijvoorbeeld uw rekeningen niet meer voldoen en kunt u dus niet meer groeien. Banken investeren veel te traag of soms helemaal niet in u als groeiende ondernemer. Het niet kunnen groeien ‘kost’ daarmee geld. 

Wat bepaalt de hoogte van het werkkapitaal?

Bij werkkapitaal zijn er drie factoren van belang: debiteuren, voorraden en crediteuren. Hoe langer het duurt voordat debiteuren hun facturen betalen, hoe langer u op uw geld moet wachten. Een lange betaaltermijn is dus ongunstig voor het werkkapitaal. Hetzelfde geldt voor grote voorraden. Hoe langer artikelen op voorraad liggen, hoe langer het duurt voordat het bedrijf er geld voor ontvangt. Ook crediteuren hebben invloed op het werkkapitaal. Hoe eerder u uw leverancier kunt betalen, hoe meer inkoopvoordeel u vaak kunt krijgen en tevens hoe sneller er geleverd kan worden.

Kortom, denken uw huidige financiers niet (snel) genoeg met u mee en laat u zich gedwongen beperken in de groei van uw bedrijf? Dan zijn wij uw partner voor de toekomst! 

Meer weten? 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Graag komen wij vrijblijvend bij u langs. Neem hiervoor gerust contact met ons op". 

Zéker weten, zéker ondernemen. 

- Alwin Bloem - 

Heilbron4Finance (06- 30 17 81 04)


Terug naar het nieuwsoverzicht