MEEST RECENTE NIEUWS

Workshop: Held met je geld

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die op jonge leeftijd leren omgaan met geld, in de toekomst minder financiële problemen ervaren.

Geplaatst op: 17-10-2022

Kinderen komen op vroege leeftijd steeds vaker in aanraking met geld en uitgaves, denk hierbij aan tegoedbonnen voor de spelcomputer of online donaties aan hun favoriete streamer.

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die op jonge leeftijd leren omgaan met geld, in de toekomst minder financiële problemen ervaren. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen wij u hier graag bij.

Gratis workshop

Tijdens de workshop leren uw kinderen over:
– sparen
– meer over geldcriminaliteit, wat het is en waar ze op moeten letten
– hoe ze veilig kunnen bankieren

Voor wie?

De workshop is voor iedereen tussen de 7 en 13 jaar.
Deelname is volledig gratis.

Waar en wanneer?

De workshop vindt plaats op 27 oktober 2022.

Locatie:
Heilbron Doetinchem, Edisonstraat 92, 7006RE in Doetinchem.

Tijden:
– tijdvak 1 start om 13:00 tot 14:30
– tijdvak 2 start om 15:00 tot 16:30

Meer informatie

Voor meer informatie neem telefonisch contact op.

Neem contact op

Overig nieuws

Achterstanden bij de WIA-keuring: 4 zaken om op te letten

Als werkgever doet u er goed aan, alert te zijn op de gevolgen van de achterstanden bij de WIA-keuring door UWV. De doorlooptijd is al opgelopen tot rond de 17 weken en het einde lijkt nog niet in zicht. Als u nu een langdurig zieke werknemer heeft, krijgt u dus vrijwel zeker te maken met een vertraagd oordeel over het recht op een uitkering. Hier zijn 4 zaken om op te letten.

Voorkom ongelukken, begeleid werknemer onder de 25 extra

Terwijl de wet jongeren onder de 18 als risicogroep aanwijst, blijken werknemers in werkelijkheid tot 25 jaar fors meer risico te lopen op een bedrijfsongeval dan oudere collega’s. Er gaan daarom stemmen op voor aanpassing van de wettelijke leeftijdsgrens. Slimme werkgevers beslissen echter vandaag al om jongvolwassenen extra te begeleiden en zo ongelukken te voorkomen.
Generated by Feedzy