Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

MKB

Uw partner op
verzekeringsgebied

Als ondernemer heeft u – zeker in deze onzekere tijden – genoeg aan uw hoofd. Dat begrijpen wij bij Heilbron maar al te goed. U wilt goed verzekerd zijn, maar er geen omkijken naar hebben.

U wilt een betrouwbare partner aan wie u blindelings uw risicobeheersing en verzekeringen toevertrouwt. Die partner zijn wij.

Het MKB-pakket

Net als u denken wij bij Heilbron in oplossingen. Dat kan zijn in de vorm van producten (verzekeringen) en/of aanvullende dienstverlening.

U vindt het belangrijk om de focus te hebben op de bedrijfsvoering en de dagelijkse gang van zaken. U wilt zich niet dagelijks bezighouden met vragen of uw aansprakelijkheidsverzekering goed geregeld is of dat uw pand niet onderverzekerd is. Dat doen wij graag voor u.

Onderstaande verzekeringen vormen samen het MKB-pakket. Als u op de naam van de verzekering klikt, gaat u direct naar de exacte polisvoorwaarden die bij deze verzekering horen.

Verzekeren via Heilbron: wij zijn er voor u, de mkb-ondernemer #dekrachtvansamen

Overzicht verzekeringen in het MKB-pakket

Bedrijfsaansprakelijkheid

Deze verzekering vergoedt de bedrijfsschade die uw bedrijf heeft. Dat is de vermindering van de brutowinst door een verzekerde gebeurtenis. De brutowinst is de omzet in de periode die op het polisblad is vermeld (uitkeringstermijn) verminderd met de variabele kosten in die periode.

Bedrijfsschade

Deze verzekering vergoedt de bedrijfsschade die uw bedrijf heeft. Dat is de vermindering van de brutowinst door een verzekerde gebeurtenis. De brutowinst is de omzet in de periode die op het polisblad is vermeld (uitkeringstermijn) verminderd met de variabele kosten in die periode.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering beschermt uw bedrijf tegen de gevolgen van schadeclaims als uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor financiële schade die anderen (waaronder uw opdrachtgevers) lijden en die is veroorzaakt door een beroepsfout van uw bedrijf, uw medewerkers of door uzelf.

Computer/Elektronica

Deze verzekering dekt schade aan computers, randapparatuur en kantoorelektronica zoals de telefooninstallatie. Ook dekt deze verzekering schade aan veel voorkomende bedrijfselektronica.

Cyber

Met deze verzekering verzekert u zich tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, menselijke fouten, programmeerfouten, stroomuitval op eigen locatie, verlies van data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen.

Eigen vervoer

Deze verzekering vergoedt schade door diefstal en beschadiging van gereedschappen en goederen die zich in uw bedrijfsvoertuig bevinden.

Extra Kosten

Deze verzekering vergoedt de extra kosten die nodig zijn om uw bedrijf draaiende te houden of om snel weer aan de slag te kunnen na een grote schade. Denk hierbij aan brand, inbraak of een waterschade.

Gebouwen

Een gebouwenverzekering dekt schade aan het gebouw als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, vorst, lekkage, neerslag, bliksem of een explosie.

Huurdersbelang

Deze verzekering vergoedt de schade aan de verbeteringen aan het gebouw dat u huurt. Het gaat om zaken waarvoor u volgens de huurovereenkomst voor de schade moet betalen of de onderdelen van het gebouw die u moet herstellen bij schade.

Inventaris/Goederen

Deze verzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade aan uw inventaris en uw goederen.

Milieuschade

Komt er een verontreinigende stof vrij op uw eigen terrein en zijn de wettelijke normen overschreden? Dan bent u verzekerd voor de kosten van het opruimen daarvan. Dit geldt ook voor een verontreiniging door een stof die op omliggende terreinen terecht is gekomen.

Ongevallen

Raakt een van uw werknemers door een ongeval blijvend invalide? Of overlijdt hij/zij? Dan keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. Als werkgever sluit u deze verzekering af voor uw werknemers.

Rechtsbijstand

Met deze verzekering krijgt u, als exploitant van het verzekerde bedrijf, juridische hulp bij een onverwacht conflict tijdens het uitoefenen van uw bedrijf. Ook zijn andere kosten gedekt, bijvoorbeeld proceskosten, kosten van onafhankelijke deskundigen, etc.

Reconstructie

De reconstructiekostenverzekering vergoedt de kosten van herstel van uw bedrijfsadministratie.

Reis

De doorlopende zakenreisverzekering zorgt ervoor dat u hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden tijdens een reis die u vanwege uw beroep of bedrijf maakt. U kunt ook privéreizen van u en uw gezin meeverzekeren.

Werknemersschade

De verzekering geldt als vangnet voor situaties waarin door werknemers in verband met hun werkzaamheden, tijdens woon-werkverkeer of tijdens (personeels)activiteiten geleden schade niet wordt vergoed.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het MKB-verzekeringspakket? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan neemt een Heilbron adviseur contact met u op.  Klantverhalen

  Ondernemers zoals u zijn er velen in ons land. Ondernemers die tegen gelijksoortige problemen aanlopen en veelal één gemene deler hebben: ze zoeken een partij die hen ontzorgt op verzekeringsgebied. Op die manier kunnen zij zich richten op de dagelijkse bedrijfsvoering.

  Bakkerij Van Tilburg is zo’n bedrijf en eigenaar Johan van Tilburg is zo’n ondernemer. Met twintig man personeel in dienst, wil hij zich niet dagelijks bezighouden met zijn verzekeringsoplossingen. Daarom koos hij voor Heilbron.

  Blogs

  Risicomanagement voor de MKB’er

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt mauris eu nibh luctus suscipit. Mauris at ligula sem. Ut ultricies interdum efficitur. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Ut nec enim id eros lacinia blandit.

  Lees verder

  Waar moet een MKB’er op letten op verzekeringsgebied?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt mauris eu nibh luctus suscipit. Mauris at ligula sem. Ut ultricies interdum efficitur. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Ut nec enim id eros lacinia blandit.

  Lees verder

  Polisvoorwaarden