NIEUWS IN DETAIL

Marja Dierssen in AM 100 topvrouwen!

Geweldig nieuws voor ons als organisatie en Marja Dierssen in het bijzonder: Marja staat in de lijst van AM 100 topvrouwen 2021 op plek 88. Als organisatie vinden wij dit dikverdiend en zijn we natuurlijk waanzinnig trots!

Geplaatst op: 05-03-2021

Marja is al ruim 25 jaar een rots in de branding binnen de Heilbron Groep en de verpersoonlijking van de kernwaarde ‘persoonlijk’. In 1995 begon ze als binnendienst-adviseur, vervulde verschillende rollen als teammanager en is sinds 2019 toegetreden tot de directie als directeur integratie & projecten. Ook is ze sinds vorig jaar verantwoordelijk voor Heilbron Doetinchem.

Diversiteit

Niels Mulling (COO Heilbron Groep) is blij met de waardering die Marja heeft gekregen. “We zijn blij met de diversiteit in de directie van Heilbron Groep en de sprong van Marja in de AM 100 topvrouwen. Hopelijk volgen er meer vrouwen binnen de top van de Heilbron Groep.”

“Marja is natuurlijk bovenal een warme persoonlijkheid en fijne collega”, omschrijft hij Marja. “Je kan echt van haar op aan, denkt mee en is erg oplossingsgericht. Dat laatste is een enorme kwaliteit. Ze is een echte organisator, pakt dingen goed op en heeft het hart op de goede plek. De plek in de AM 100 topvrouwen 2021 is in mijn ogen niet meer dan terecht.”