NIEUWS IN DETAIL

Maak kennis met Madelon Melenhorst

Heilbron bestaat uit een gedreven team betrokken medewerkers met elk hun eigen expertise en vakmanschap. Graag stellen we Madelon Melenhorst aan u voor. Zij is teamleider van onze particuliere afdeling. Maak hier kennis met Madelon!

Geplaatst op: 28-02-2022
Volle vaart vooruit

Madelon is 48 jaar jong, getrouwd met Rowin en ze heeft twee zoons van 10 en 13 jaar. Vanaf januari 2018 werkt Madelon bij Heilbron Doetinchem, nadat ze werkzaam was in het bankwezen. Ze maakte in die paar jaar een mooie en snelle ontwikkeling door bij ons. Ze is namelijk begonnen als binnendienstadviseur particulier schade en RegioBank. Na ruim een jaar werd zij coördinator van de afdeling particulier en vanaf afgelopen januari is ze teamleider!

Teamleider Particulier

Als teamleider is Madelon verantwoordelijk voor de aansturing en het functioneren van de afdeling particulier in Doetinchem op operationeel niveau. Het team bestaat uit tien binnendienstadviseurs en één buitendienstadviseur voor de particuliere klanten. Zij adviseren klanten over particuliere schade- en levensverzekeringen en RegioBankproducten.

Met plezier samenwerken voor een goede klantbediening

Madelon vertelt: “Ik vind het belangrijk dat iedereen in het team plezier heeft in het werk, samen gaat voor een goede klantbediening en zorgt dat de klant het beste advies krijgt dat bij ze past. We staan dichtbij de klant en doen graag een stapje extra. Voor mij persoonlijk haal ik plezier uit mijn werk door de afdeling zo goed mogelijk georganiseerd te hebben, zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en er samen voor te gaan om ons afdelingsdoel te bereiken. De klant staat hierin centraal.” 

Ze gaat geen uitdaging uit de weg

Madelon vervolgt: “Heilbron is in de vier jaar dat ik hier werk flink gegroeid. Ik vind het prettig om bij een grote organisatie te werken. De dynamiek die dit met zich meebrengt, maakt het werken bij Heilbron nog uitdagender en plezieriger. Geen dag is hetzelfde. Ik ben een rustig persoon en kan goed omgaan met stress. Door mijn positieve instelling zal ik een uitdaging niet uit de weg gaan.”

Zo dynamisch als Heilbron… is ze zelf ook!

Madelon zet niet alleen samen met het team een stapje extra, ook in haar vrije tijd zet ze graag wat extra passen en gaat ze geen uitdaging uit de weg. Ze wandelt graag, maar u kunt haar ook tegenkomen op de skeelers of tijdens een bootcamplesje. Sinds kort is ze in het bezit van een racefiets. Als het straks mooier weer wordt, ziet u haar dus ook nog op de weg voorbij flitsen! Nou, dat past wel bij haar: net zoals haar loopbaan bij Heilbron in volle vaart vooruit! En zoeft ze niet de over de weg, dan is het wel in de sneeuw. Ze kiest (of skiet) liever voor een wintersportvakantie dan voor een vakantie op een handdoekje in de zon. “Actief bezig zijn is iets wat wij alle vier in ons gezin leuk vinden. Zaterdags geniet ik langs de lijn van de voetbalskills van mijn kinderen en hun team. Maar naast alle sportieve activiteiten, zoek ik ook graag de gezelligheid van vrienden op.”

 Een echte actieveling dus, onze Madelon!