Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

Leusden Tennisvereniging

LTV Leusden

Al van oudsher voelt Heilbron (voorheen MultiSafe) zich maatschappelijk betrokken bij veel goede doelen, verenigingen en projecten in de regio. Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen.

Juist bij lokale sportverenigingen. Sinds dit voorjaar zijn wij trotse sponsor van LTV Leusden. Naast de bestaande sponsorafspraken hebben wij met de sponsorcommissie gekeken naar andere mogelijkheden om LTV Leusden te ondersteunen.

Vandaar dat wij een clubbonus in het leven geroepen hebben. Dankzij deze clubbonus ontvangt LTV Leusden € 250 als u als lid van LTV Leusden een hypotheek via ons af- of oversluit.

Hypotheekvorm die bij past

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zoekt u een eerlijk en onafhankelijk advies. Precies waar wij ook van houden. Een huis kopen is namelijk één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is hierbij erg belangrijk.

Interesse in een afspraak?

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Bel 030 – 22 12 777 of mail naar leusden@heilbron.nl voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Maak nu een hypotheek afspraak

Wij helpen u graag met een hypotheekberekening op maat. U geeft uw wensen aan, waarna u direct een berekening ontvangt van de best passende hypotheek.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   
  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
   

  Nieuws over verzekeringen