locatie-Gendt

Heilbron in Gendt

Heilbron Gendt


Bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke partner op het gebied van verzekeringen, pensioen, financieel en hypotheek advies?
Wij staan voor u klaar!

Soms heeft u op het gebied van financiën behoefte aan advies en iemand die met u meedenkt. Bij Heilbron Gendt buigen we ons dagelijks over financiële vraagstukken. Zowel voor bedrijven als particulieren. Zekerheid, gemak en gunstige tarieven. Dit horen we meestal als we een verzekering afsluiten. Van autoverzekering tot brandverzekering; wij sluiten uw huidige verzekeringen over en regelen alles voor u. Maak gebruik van de digitale polismap voor 24/7 inzicht in al uw papieren.

Wij staan voor u klaar

Persoonlijk

Uw vertrouwde contactpersonen, bijvoorbeeld Liza Brom of André Milder, blijven uw eerste aanspreekpunt. Samen behartigen zij uw belangen.

Uiteraard blijft persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staan. Wij zijn er voor u!

Alpina Group

Dankzij nog meer specialisten is onze dienstverlening uitgebreid op het gebied van schade-, leven- en zorgverzekeringen en bieden we ook financiële planning, pensioen en estate planning.

Daarnaast krijgen wij de beschikking over een eigen volmacht. Hierdoor kunnen wij met u kiezen uit een breder aanbod van verzekeraars met uitstekende voorwaarden en premies.

Voor een helder en onafhankelijk hypotheekadvies kunt u ook nog steeds bij ons terecht, waarbij u keuze heeft uit ruim 25 hypotheekverstrekkers.

Samenwerking met Heilbron Wijchen

Wij werken intensief samen met Heilbron Wijchen.

Klik hier voor de contactgegevens van Heilbron Wijchen.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

André Milder


buitendienst adviseur zakelijk

andre.milder@heilbron.nl
0481 72 70 03

Jeannetta Pinta


binnendienstadviseur

jeannetta.pinta@heilbron.nl
0481 72 70 03

Contactgegevens Heilbron Gendt

Dorpstraat 17-C
6691 AV Gendt

Receptie

0481 – 72 70 03

Dienstverleningsdocumenten

In ons dienstverleningsdocument (DVD) vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.