Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

locatie-Beverwijk

Heilbron in Beverwijk

Lands Advies verder onder de naam Heilbron

Lands Advies werkt al sinds januari 2018 samen met de Heilbron Groep. Dit is de naam van een landelijke organisatie met sterke regionale wortels. Heilbron bestaat al sinds 1932 en heeft veel ervaring en kennis op het gebied van verzekeren, hypotheken en pensioenen. 

Met ingang van 1 mei 2019 is de naam van Lands Advies gewijzigd in Heilbron Beverwijk.

Verder is er niet zo gek veel veranderd. Net als Lands Advies is Heilbron een nuchtere, deskundige en betrouwbare partner op financieel gebied. U ziet nog steeds alle bekende gezichten op het kantoor aan de Wijkermeerweg. Zelfs de telefoonnummers zijn hetzelfde gebleven. We gaan dus vrolijk op vertrouwde en stevige voet verder.

Wat wél nieuw is, is een uitgebreider scala aan mogelijkheden en een rijke variatie aan producten. En die naam dus. 

Wij staan voor u klaar

Persoonlijk

Uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspreekpunt.

Uiteraard blijft persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staan. Wij zijn er voor u!

Heilbron Groep

Wij kunnen u betere dienstverlening bieden op het gebied van schade-, inkomens- en zorgverzekeringen, dankzij nog meer specialisten. 

Daarnaast hebben wij nu de beschikking over een eigen volmacht. Hierdoor kunnen wij met u kiezen uit een breder aanbod van verzekeraars met uitstekende voorwaarden en premies.

Financiële planning

Wie graag verder komt, maakt gebruik van ons Financieel Plan. Want bij iedere nieuwe fase of mijlpaal kijk je in je portemonnee: Wat kan wel, wat niet? Een huis met een tuin, een grote reis, eigen bedrijf, een vakantiehuis, eerder stoppen met werken? 

In een compleet en helder overzicht kunnen wij inzichtelijk maken of en hoe u uw wens kunt vervullen. U krijgt een uitgewerkt financieel rapport waarin ál uw geldzaken aan bod komen. 
Dus breek uw hoofd niet langer. Vraag ons om raad. Ons Financieel Plan biedt houvast bij al uw belangrijke beslissingen.

Heilbron Service Plan

Bij Heilbron krijgt u het advies dat bij u past. Immers geen mens is hetzelfde en iedereen heeft zo z’n eigen wensen. De een heeft behoefte aan persoonlijk contact en de ander regelt zijn zaakjes liever online. Dat geldt voor verzekeringen en zeker voor de bijbehorende dienstverlening. Daarom bieden wij u drie Serviceplannen op maat met de toepasselijke titels: Rechttoe Rechtaan, Voor Uw Gemak, Alles Bij Elkaar. 

Wilt u graag zoveel mogelijk zelf regelen? Dan past Rechttoe Rechtaan bij u.

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor het serviceplan dat het beste bij u past. Neem contact met ons op.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Gaby de Boer


adviseur zakelijk

gaby.deboer@heilbron.nl
0251 29 09 00

Paul Groenewoud


directeur

paul.groenewoud@heilbron.nl
0251 29 09 00

Frank Hoogendoorn


financieel adviseur

frank.hoogendoorn@heilbron.nl
0251 29 09 00

Ruud Braams


directeur

ruud.braams@heilbron.nl
0251 29 09 00

Richard Deken


binnendienstadviseur pensioenen

richard.deken@heilbron.nl
0251 29 09 00

Contactgegevens Heilbron Beverwijk

Wijkermeerweg 41
1948 NT Beverwijk
Postbus 634
1940 AP Beverwijk

Receptie

0251 29 09 00

Helaas geen berichten gevonden.

Dienstverleningsdocumenten

In ons dienstverleningsdocument (DVD) vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.