locatie-Arnhem

Heilbron in Arnhem

Heilbron is het fusiebedrijf tussen Sucsez en Heilbron

Heilbron bestaat sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in het Oosten van het land en in verzekeringsland. Dit doen we door een goede service, nauw klantencontact, altijd up-to-date kennis, maar ook door onze maatschappelijke betrokkenheid. Sucsez bestaat sinds 2000 en is de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Gecombineerd kunnen wij nog meer voor u betekenen.

Wij investeren continu in het upgraden van onze kennis en expertise. Op die manier kunnen wij u altijd het beste advies geven.

Bovendien zijn onze specialisten goed op de hoogte van de verschillende branches. Want een financieel advies in de bouwwereld ziet er heel anders uit dan een advies aan een winkelier. Omdat onze kennis ver reikt kunnen wij altijd de beste voorwaarden bieden, ook wanneer er dingen veranderen.

Wij houden van uitdaging. Wanneer het complex wordt, beginnen wij het pas leuk te vinden!

Wij staan voor u klaar

Klantcontactcentrum (KCC)

In Arnhem is ons klantcontactcentrum gevestigd. Het klantcontactcentrum ondersteund onze vestigingen middels telefoonwerkzaamheden. Zo worden er bijvoorbeeld afspraken voor onze buitendienstadviseurs ingepland.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Marcel van der Beek


medewerker klantcontactcenter

marcel.vanderbeek@heilbron.nl
088 121 02 22

Boudewijn Teering


teammanager klantcontactcenter

boudewijn.teering@heilbron.nl
088 – 121 02 22

Contactgegevens Heilbron Arnhem

Heilbron locatie Leusden
Velperplein 23
6811 AH Arnhem

Receptie

0182 30 44 88

Helaas geen berichten gevonden.

Dienstverleningsdocumenten

In ons dienstverleningsdocument (DVD) vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.