Locatie Apeldoorn Echtscheiding

Echtscheiding

Uw scheiding houdt u wakker ’s nachts

Niemand wil scheiden, maar soms is het helaas onvermijdelijk. Als het dan zo ver is, dan kunt u er maar beter voor zorgen dat u alles netjes afhandelt, het liefst samen en in goed overleg.

De Echtscheidingsadviseur van Heilbron Apeldoorn is vakkundig opgeleid om jullie door het scheidingsproces te loodsen. Niet alleen wettelijk, maar ook financieel. Bemiddelen, onzekerheden wegnemen en rust creëren zijn sleutelwoorden die we toepassen in een scheidingsproces.

Voor wie en wat regelt een Echtscheidingsadviseur?

De Echtscheidingsadviseur is er voor getrouwde koppels, geregistreerd partners en samenwoners (met of zonder samenlevingscontract), die uit elkaar willen. Naast de complete begeleiding van een echtscheiding houdt jullie adviseur zich bezig met het opstellen van het ouderschapsplan, de vermogensverdeling, alimentatieberekeningen, het in kaart brengen van de nieuwe financiële situaties, pensioenverdeling en het opstellen en indienen van het echtscheidingsconvenant.

Staat u voor een scheiding en wilt u graag weten wat onze Echtscheidingsadviseur voor jullie kan betekenen? Wij komen graag met jullie in contact!

Register Financieel Echtscheidingsadviseurs

Onze adviseurs zijn erkend  Register Financieel Echtscheidingsadviseurs  en mogen scheidingen van A-Z begeleiden. Hierdoor is een mediator of scheidingsadvocaat niet meer nodig. Dit scheelt in overleg, maar ook flink in kosten. De adviseur is onafhankelijk, gaat vertrouwelijk om met jullie documenten, brengt eerlijk en concreet advies uit en regelt financiële en wettelijke verplichtingen. Zo hebben jullie hier zo min mogelijk omkijken naar en is er voldoende ruimte voor het emotie aspect.

Contactgegevens Heilbron Apeldoorn

Jachtlaan 278
7312 GT Apeldoorn
Postbus 2330
7301 EA Apeldoorn

Receptie

055 522 20 00

Persoonlijk Plus Plan

055 750 70 50

Wilt u een afspraak?

Niemand wil scheiden, maar soms is het onvermijdelijk. Wij loodsen u vakkundig door het scheidingsproces heen.

  Naam*

  Bedrijf/organisatie

  Telefoon*

  Woonplaats*

  E-mailadres*

   
  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
   

  Nieuws over inboedelverzekeringen en verzekeraars