locatie-Apeldoorn

Heilbron in Apeldoorn

Heilbron Apeldoorn

Bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke partner op het gebied van verzekeringen, pensioen, financieel en hypotheek advies, makelaardij en schadeafhandeling?
Wij staan voor u klaar!

Soms heeft u op het gebied van financiën behoefte aan advies en iemand die met u meedenkt. Bij Heilbron Apeldoorn buigen we ons dagelijks over financiële vraagstukken. Zowel voor bedrijven als particulieren. Zekerheid, gemak en gunstige tarieven. Dit horen we meestal als we een verzekering afsluiten. Van autoverzekering tot brandverzekering; wij sluiten uw huidige verzekeringen over en regelen alles voor u. Maak gebruik van de digitale polismap voor 24/7 inzicht in al uw papieren.

Onze dienstverlening

Inventariseren, Analyseren, Adviseren & Begeleiden
Wij gaan samen met u gestructureerd alle relevante informatie, uw wensen en doelstellingen inventariseren, die nodig zijn om tot de juiste analyse te komen.

Met de door u aangeleverde gegevens gaan wij vervolgens analyseren of uw wensen en doelstellingen te realiseren zijn. Ook de betaalbaarheid wordt getoetst, zodat u weet waar u aan toe bent.

Op basis van onze analyse geven wij u advies. Wij leggen ons advies vast in een adviesrapport en bespreken dat.

Wij kunnen uw verzekeringspakket, pensioenregeling of financieel product ook beheren. Ingeval van schade staan wij u met raad en daad terzijde. Wij zullen opkomen voor uw belangen, en ervoor zorgen dat u bij schade krijgt waar u recht op heeft.

Bij ons kunt u ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij bieden keuze uit een enorm aanbod aan geldverstrekkers. Anders dan bijvoorbeeld de meeste banken kan ons kantoor u als  klant onafhankelijk adviseren binnen wat er in de markt wordt aangeboden. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Steeds vaker weten onze verzekeringsklanten de weg naar onafhankelijk hypotheekadvies te vinden. Het is hierbij niet nodig om al klant te zijn: hypotheekadvies staat open voor iedereen.

Als u uw woning wilt laten taxeren, verkopen of een huis wilt kopen, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. U kunt terecht bij ons bedrijfsonderdeel Boers Makelaars, gevestigd in Apeldoorn. Dit is een gerespecteerd en bekend makelaarskantoor binnen de regio en is gespecialiseerd in woningmakelaardij en taxaties. Dit NVM-kantoor is ook Garantiemakelaar.

Wij staan voor u klaar

Persoonlijk

Uw vertrouwde contactpersonen blijven uw eerste aanspreekpunt.

Uiteraard blijft persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staan. Wij zijn er voor u!

Heilbron Groep

Wij kunnen u betere dienstverlening bieden op het gebied van schade-, inkomens- en zorgverzekeringen, dankzij nog meer specialisten. 

Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen volmacht. Hierdoor kunnen wij met u kiezen uit een breder aanbod van verzekeraars met uitstekende voorwaarden en premies.

Financiële planning

Wie graag verder komt, maakt gebruik van onze financiële planning. Want bij iedere nieuwe fase of mijlpaal kijk je in je portemonnee: Wat kan wel, wat niet? Een huis met een tuin, een grote reis, eigen bedrijf, een vakantiehuis, eerder stoppen met werken? 

In een compleet en helder overzicht kunnen wij inzichtelijk maken of en hoe u uw wens kunt vervullen. U krijgt een uitgewerkt financieel rapport waarin ál uw geldzaken aan bod komen. 
Dus breek uw hoofd niet langer.

Vraag ons om raad. Onze financiële planning biedt houvast bij al uw belangrijke beslissingen.

Persoonlijk Plus Plan

Als u kiest voor het Persoonlijk Plus Plan (kortweg PPP), kiest u voor optimale zekerheid en gemak. Tegen een kleine maandelijkse vergoeding nemen wij elke zorg over uw schadeverzekeringen uit handen.

Samen bepalen we welke verzekeringen u nodig heeft en welke niet. We vergelijken de premies die u nu betaalt, met wat wij voor u zouden kunnen realiseren.

Zo weet u precies wat de kosten zijn en wat u daarvoor krijgt. En nadat we uw verzekeringsportefeuille op maat hebben samengesteld, nemen we periodiek contact met u op om alles up-to-date te houden.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten!

Thomas Jekel


buitendienstadviseur zakelijk

thomas.jekel@heilbron.nl
06 820 740 06

Eddy Klein Velthuis


directeur

eddy.kleinvelthuis@heilbron.nl
055 522 20 00

Ramon Ankersmit


buitendienstadviseur zakelijk

ramon.ankersmit@heilbron.nl
06 82 29 74 15

Danny van den Hoorn


buitendienstadviseur grootzakelijk

danny.vandenhoorn@heilbron.nl
055 741 05 08

Freddy Bonhof


hypotheekadviseur & financieel planner

freddy.bonhof@heilbron.nl
055 526 19 45

Ralf Bouwmeester


binnendienstadviseur particulier

ralf.bouwmeester@heilbron.nl
055 750 70 13

Anita Luimes


binnendienstadviseur particulier

anita.luimes@heilbron.nl
055 741 05 11

Albert Dorland


binnendienstadviseur particulier

albert.dorland@heilbron.nl
055 357 44 57

Sandra van den Broek


binnendienstadviseur particulier

sandra.vandenbroek@heilbron.nl
055 750 70 20

Manon Bezemer


binnendienstadviseur particulier

manon.bezemer@heilbron.nl
055 526 19 44

Hans van der Maaten


binnendienstadviseur particulier

hans.vandermaaten@heilbron.nl
055 357 44 56

Robert Joosten


buitendienstadviseur pensioenen

robert.joosten@heilbron.nl
055 741 05 10

Jeroen Scheffers


adviseur zorg & inkomen

jeroen.scheffers@heilbron.nl
055 741 05 28

Henk van de Kolk


buitendienstadviseur grootzakelijk

henk.vandekolk@heilbron.nl
055 522 20 00

Stephan Hofma


binnendienstadviseur particulier

stephan.hofma@heilbron.nl
055 750 70 03

Ron van Beusekom


binnendienstadviseur particulier

ron.vanbeusekom@heilbron.nl
055 357 44 50

Wiebe Berkhof


binnendienstadviseur particulier

wiebe.berkhof@heilbron.nl
055 526 19 48

Shannon Houtstra


binnendienstadviseur particulier

shannon.houtstra@heilbron.nl
055 750 70 15

Edgar van Silfhout


regiodirecteur particulier

edgar.vansilfhout@heilbron.nl
055 522 20 00

Yves Maurice


commercieel manager

yves.maurice@heilbron.nl
06 579 187 15

Contactgegevens Heilbron Apeldoorn

Jachtlaan 278
7312 GT Apeldoorn
Postbus 2330
7301 EA Apeldoorn

Receptie

055 522 20 00

Persoonlijk Plus Plan

055 750 70 50

Achterstanden bij de WIA-keuring: 4 zaken om op te letten

Als werkgever doet u er goed aan, alert te zijn op de gevolgen van de achterstanden bij de WIA-keuring door UWV. De doorlooptijd is al opgelopen tot rond de 17 weken en het einde lijkt nog niet in zicht. Als u nu een langdurig zieke werknemer heeft, krijgt u dus vrijwel zeker te maken met een vertraagd oordeel over het recht op een uitkering. Hier zijn 4 zaken om op te letten.

Voorkom ongelukken, begeleid werknemer onder de 25 extra

Terwijl de wet jongeren onder de 18 als risicogroep aanwijst, blijken werknemers in werkelijkheid tot 25 jaar fors meer risico te lopen op een bedrijfsongeval dan oudere collega’s. Er gaan daarom stemmen op voor aanpassing van de wettelijke leeftijdsgrens. Slimme werkgevers beslissen echter vandaag al om jongvolwassenen extra te begeleiden en zo ongelukken te voorkomen.

Corona vergroot financiële risico’s ziekte en arbeidsongeschiktheid

De coronapandemie vergroot aantoonbaar uw financiële risico’s rond ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dit blijkt uit de WIA-instroomcijfers over 2021. Het aantal nieuwe WIA-uitkeringen valt meer dan dubbel zo hoog uit als UWV normaal zou hebben verwacht. In veel gevallen heeft de werkgever dan al twee jaar kosten gemaakt vanwege de loondoorbetaling. Coronabesmettingen zijn maar een deel van het probleem.

Documenten

In ons dienstverleningsdocument (DVD) vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden. Daarnaast vindt u hier onze dienstenwijzer, de tarievenlijst, het schadeformulier en meer informatie over het Persoonlijk Plus Plan.