Kwaliteitswaarborging

Kwaliteitswaarborging

Met de successen uit het verleden, kennis en ervaring samen met onze expertise bieden we de beste producten en diensten

Autoriteit Financiële Markten
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Registerpensioenadviseur
Onze Registerpensioenadviseurs beschikken over actuariële, financiële, juridische en fiscale kennis op het gebied van individuele- en collectieve pensioenregelingen. Bewezen deskundigheid en vakbekwaamheid is een belangrijk onderdeel van de voorwaarden voor de erkenning als Registerpensioenadviseur. 
www.rpa.nl

Kifid
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Voor meer informatie kijk op hun website. 
www.kifid.nl

Geregistreerd Financieel Planners
Wij hebben Geregistreerd Financieel Planners in dienst die een complete financiële planning voor je kunnen maken. Dit geeft rust en inzicht, op de kort en lange termijn. Benieuwd naar hoe jij er financieel voorstaat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
www.ffp.nl

Erkend Hypothecair Planners
Wij hebben eigen, Erkend Hypothecair Planners in dienst. Samen met jou inventariseert hij jouw situatie en wensen, maakt de berekeningen en een prognose voor de lange termijn. Op basis van je eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor jou de juiste balans tussen zekerheden en risico’s. 
www.hypothecairplanner.nl

Register Financieel Echtscheidingsadviseurs
Onze adviseurs zijn erkend Register Financieel Echtscheidingsadviseurs en mogen scheidingen van A-Z begeleiden. Hierdoor is een mediator of scheidingsadvocaat niet meer nodig. Dit scheelt in overleg, maar ook flink in kosten. De adviseur is onafhankelijk, gaat vertrouwelijk om met jullie documenten, brengt eerlijk en concreet advies uit en regelt financiële en wettelijke verplichtingen. Zo hebben jullie hier zo min mogelijk omkijken naar en is er voldoende ruimte voor het emotie aspect. 
www.rfea.nl

Register Makelaar In Assurantiën
Een Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) helpt ondernemers de (operationele) risico’s binnen hun onderneming inzichtelijk te krijgen en passende maatregelen te treffen om deze te beheersen. Risico’s dienen zoveel mogelijk vermeden te worden, maar mogen een ondernemer niet beperken in de commerciële doelstellingen en innovatiekracht. Maar ondernemers willen wel graag inzicht in risico’s die men zelf niet kan dragen. Uitsluiten van risico’s is onmogelijk, het inzichtelijk en beheersbaar maken is de uitdaging! Het RMiA is dé erkenningsregeling waar u de allround, zeer ervaren en hoog opgeleide verzekeringsprofessional kunt vinden.
www.registermakelaarinassurantien.nl