NIEUWS IN DETAIL

Hypotheekshop wordt Heilbron Wijchen: Vertrouwd, maar in een nieuw jasje

De naamsverandering van De Hypotheekshop Wijchen naar Heilbron maakt het mogelijk dat wij kunnen blijven groeien. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen bij het verkrijgen van een hypotheek en het realiseren van hun woonwensen.

Geplaatst op: 03-12-2021

Heilbron: Een sterk merk in de Regio Nijmegen. Heilbron Wijchen is in 2019 ontstaan uit Bijmans Assurantiën uit Wijchen, VIB Rob van Horssen uit Beuningen en Flavius Assurantiën uit Nijmegen. Naast verzekeringen en pensioenen, nu ook de dienst hypotheken onder de vlag van Heilbron Wijchen.

Deskundig advies op maat

Met 48 vestigingen in Nederland is de Heilbron-organisatie goed vertegenwoordigd in het land. ‘En wij groeien nog steeds. Dat betekent niet alleen dat wij veel collega’s hebben, maar ook een groot netwerk aan kennis en ervaring. De kracht van samen bewijst zich iedere dag. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief als hypotheekadviseur in de regio Nijmegen. Wij nemen onze klanten graag van A tot Z mee bij grote beslissingen in hun leven’, vertelt kantoordirecteur Hans Bijmans. ‘De naamsverandering van De Hypotheekshop Wijchen naar Heilbron zien we als heel positief. Het straalt uit dat we nóg meer mogelijkheden kunnen aanbieden. Want het afsluiten van een hypotheek en de bijbehorende verzekeringen, dat zijn voor de meeste mensen grote keuzes met financiële consequenties. Een deskundig advies op maat is daarbij dan ook noodzakelijk. Het uitgangspunt bij onze dienstverlening is steeds om onze klanten nog breder en professioneler van dienst te kunnen zijn.’

Persoonlijk en betrokken

Digitaal is er heel veel mogelijk om je vooraf te informeren over de hypotheekmogelijkheden. ‘Maar mensen willen uiteindelijk toch graag persoonlijk worden geholpen. Die klantbenadering en onze oprechte betrokkenheid wekken vertrouwen, nemen twijfels weg. Deze manier van persoonlijke dienstverlening onderscheidt ons van collega’s.’

Wij blijven dicht bij onze klanten. De Hypotheekschop Wijchen krijgt alleen een nieuwe naam, ons bezoekadres blijft aan de Kasteellaan 30 en wij blijven bereikbaar op ons bestaande telefoonnummer. ‘Maar het belangrijkste is dat de persoonlijke service van onze collega’s Marion Klaus (Erkend Hypotheekadviseur), Frits Janssen (FFP REP), Femke van Workum (Hypotheekadviseur) en Marion van den Broek (commercieel medewerker) blijft zoals u dat gewend bent’, aldus Maykel van Horssen. 

Wij vergelijken meer dan 25 geldverstrekkers

Een hypotheek zorgt ervoor dat u een woning kunt kopen. Hoeveel u kunt lenen hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. Onze financieel specialisten maken graag samen met u een hypotheekberekening. ‘Wij vergelijken meer dan 25 geldverstrekkers in de markt (inclusief de grote banken) en helpen u kiezen voor een hypotheek die het beste bij uw situatie past. U ontvangt van ons een adviesrapport op maat. In ons advies houden wij rekening met (aankomende) wijzigingen in de hypotheekmarkt, zodat uw hypotheek passend blijft. Denk hierbij aan de betaalbaarheid van uw hypotheek als u met pensioen gaat, bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid’, aldus Marion Klaus.

Vertrouwd, maar in een nieuw jasje

Marion is al meer dan 20 jaar hypotheekadviseur. ‘Het is fijn om in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de koop en/of verbouwplannen van mijn klanten. De naamsverandering van De Hypotheekshop Wijchen naar Heilbron Wijchen zien wij met vertrouwen tegemoet. Het uitgangspunt van onze dienstverlening blijft vertrouwd, maar in een nieuw jasje.’

Een hypotheek die bij u past

‘Als adviseur vergeet ik, ook na meer dan 2.000 hypotheken, nooit welke emoties er bij mijn klanten spelen. Er zijn veel zaken waar u over na moet denken en beslissen. En daar komt nogal wat bij kijken. Het kopen van een woning is één van de grootste financiële beslissingen die onze klanten in hun leven nemen’, vertelt Frits Janssen.

De eerste stap is onderzoeken hoeveel u kunt en wilt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Heeft u uw droomhuis gezien en wilt u meer inzicht in de mogelijkheden? Droomt u van een grotere keuken, een ruimere woonkamer of een duurzamere woning? Dan is verbouwen wellicht een optie. In beide gevallen wilt u graag de beste hypotheek, passend bij uw situatie. Ook wilt u achteraf niet voor onverwachte situaties komen te staan. Wij snappen dat en ondersteunen u dan ook graag met professioneel advies.